Hoppa till sidans innehåll

MCK klubbkläder 2019

25 FEB 2019 17:50
  • Uppdaterad: 25 FEB 2019 17:50

Här kommer inbjudan till MÖLNDALS CK`s webbshop för inköp av klubbkläder från Bioracer Speedwear. 

SHOPPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN:
11 MARS KL. 23:59 - 2019

MYBIORACER: För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk:
https://www.bioracer.be/se/mybioracer/?r=ZCieVskZAA

Läs PDF filen (Mybioracer inloggning), där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.
LEVERANSINFORMATION Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7 veckor efter att shoppen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen. Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! All ändring måste ske via e-post till: This is a mailto link

BEKRÄFTELSE En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: This is a mailto link

VÅRA KOLLEKTIONER Professional – Fokus på träning och tävling: Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

Race Proven – Fokus på tävling: Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

Inbjudan MCK webshop

Hur du loggar in på My Bioracer

Skribent: Michael Lindgren
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Mölndals CK - Cykel
Box 2045
43102 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link