Hoppa till sidans innehåll

GCF bjuder in till Cykelsnack!

08 NOV 2015 13:07
Göteborgs Cykelförbund bjuder in till Cykelsnack!
  • Skapad: 08 NOV 2015 13:07

Göteborgs Cykelförbund bjuder in till en spännande seminarieserie under hösten och vintern!Seminarierna är öppna för alla med ett hjärta för cykelsporten i Göteborg med omnejd,klubbar såväl som enskilda cyklister så se till att dina cykelintresserade vänner följer med ochträffar likasinnade och förhoppningsvis lockas med att träna och tävla på hemmaplan - ungsom gammal.Seminarierna är kostnadsfria och det är först till kvarn som gäller. Du betalar endast för kaffeoch macka. Kontant eller med Swish i dörren.Seminarierna genomförs i Göteborg och bestäms utifrån antalet deltagare så håll koll via vårFacebook-sida!

Anmälan till varje seminarie gör du direkt till: This is a mailto link. Glöm inte ange seminarie,namn och mobilnummer. Tar du med vänner anger du deras kontaktuppgifter (namn, mail,mobil).

 

30 november kl 18-21
Tränar- och ledarskap utifrån ett helhetsperspektiv
(Plats bestäms senare)Mattias Reck, Tränare Giant-Shimano WorldTour Team.Vad innebär det att vara ledare/tränare/sportdirektör och vilka ärde pusselbitar som är viktiga att fokusera på för att hjälpa individenoch laget att utvecklas?Utifrån de olika cykeldisciplinernas kravprofil och en cyklists fysiska,psykiska och sociala utveckling, tar vi oss an rollen som ledare och serpå vad som bör ingå för att vara ett bra stöd för sitt lag och dess cyklister.Talang, planering, kommunikation, kaptensroll, taktik och laganda.

 

25 januari kl 18-21
Hur är man en aktiv idrottsförälder och samtidigten bra förälder?

(Plats bestäms senare)Johan Örtendahl, SISU VästJohan kommer berätta om hur han arbetar med föräldrafrågor i både bredd ochelitverksamhet. Han ställer saker på sin spets och blandar humor och allvar. Nikommer få en hel del konkreta praktiska tips att ta med er hem till er klubb ochera barn/ungdomar. Han har lång erfarenhet från idrottsrörelsen både som aktiv,ledare, förälder och mental tränare.Johans filosofi är att alla kan bli så bra som de själva vill, de vuxnas uppgiftär att stötta och ge dem chansen att göra det som de själva vill.Ingen kan på förhand se vem som blir bäst som senior. Dessutom idrottarde allra flesta för att det är kul och att deras kompisar idrottar

Skribent: Michael Lindgren
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Mölndals CK - Cykel
Box 2045
43102 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link