Hoppa till sidans innehåll

Klubben

Välkommen till Mölndals Ridklubb

 

Mölndals Ridklubb är klubben dit alla skall känna sig välkomna. Vi värdesätter och försöker ge ett personligt och vänligt bemötande. Ledorden i vår verksamhet är kvalité och trivsel.

Mölndals Ridklubb (MÖRK) bildades 1979 och har idag ca 200 medlemmar. Tillsammans med Mölndals Ridhus & Björn Häggström AB bedrivs en omfattande ridskole-verksamhet på Ranered Gård i Hällesåker, ca 6-7 km norr om Lindome. Från Göteborgs city tar det ca 20 min med bil.

”Klubben skall verka för att behovet av kvalificerad rid- och hästutbildning samt tävlingsverksamhet på olika nivåer tillgodoses hos medlemmarna” – så lyder verksamhetsidén.

MöRK:s mål är att utveckla verksamheten på ett positivt och seriöst sätt. Omtanken om hästarna och trivseln för ryttarna sätts alltid i främsta rummet.

MöRK försöker arbeta aktivt för att lyfta fram i första hand barn och ungdomar, utveckla deras engagemang och intresse för hästen, ridsporten och föreningsverksamheten samt verkar för en bra sammanhållning och kamratskap i klubben.

MöRK satsar på kvalitetsutveckling och strävar efter en hög utbildningsnivå på såväl personal och styrelse som ryttare och hästar, samt verkar för att skapa gynnsamma förutsättningar för tävlingsverksamhet.

MöRK har ett nära samarbete med SISU & idrottsrörelsens eget studieförbund

 


Är du intresserad av att
ha en egen häst att rida
på helgen?

Kontakta This is a mailto link


020605siluettbild_nr1


second s logga 3 

Postadress:
Mölndals RK - Ridsport
Raneredsvägen 71
43792 Lindome

Kontakt:
Tel: 031948570
Fax: 031948571
E-post: This is a mailto link

Se all info