Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


  ÄR DU MEDLEM I MORGONGÅVA SK?

 

Alla som deltar i Morgongåva SK:s verksamheter ska vara medlemmar i föreningen. Medlem blir man genom att ansöka om medlemsskap och betala medlemsavgift.
Medlemsavgift måste betalas av samtliga som är verksamma, dvs aktiva i alla åldrar och även ledare. Detta är mycket viktigt t.ex. med avseende på försäkringsfrågor. Vissa bidrag baseras också på hur många "betalande" medlemmar föreningen har. Om man är fler än 2 i en familj som deltar kan man betala familjeavgift och då bör alla familjemedlemmar registreras.
I MSK betalar man
EN medlemsavgift, dvs man kan då vara med i alla idrotter såsom fotboll, bordtennis, innebandy m.m.

              

Hur gör jag för att bli medlem ?

Om du inte tidigare varit medlem ska du först ansöka om medlemskap i formuläret på vår hemsida. Är du medlem och vill fortsätta vara betalar du in medlemsavgiften på bankgiro 5323-8408 och ange födelsedatum, namn, adress och telefonnummer.

Du kan också betala med swish. Swishnumret är 123 595 46 15. Om du betalar med swish vill vi gärna att du meddelar oss dels om betalningen avser någon eller några andra, dels födelsedatum på den/de betalningen via mejl till This is a mailto link

Medlemsavgiften är för enskild medlem 200 kr, för en familj (2 eller fler) 400 kr samt för pensionärer 50 kr.
 
Man måste inte vara "verksam" för att vara eller bli medlem. Det är också ett sätt att stödja klubbens arbete med att engagera ortens ungdomar idrottsligt och socialt.

 

Uppdaterad: 25 MAR 2018 12:11

Postadress:
Morgongåva SK
Sven-Åke Jansson, Idrottsvägen 16
74450 Morgongåva

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: jansson.svenake@gmai...

Se all info