Hoppa till sidans innehåll

MSK-Dagen 2013

20 MAJ 2013 12:10
MSK-dagen "firades" i strålande solsken.
  • Skapad: 20 MAJ 2013 12:10

Lördagen den 18 maj firade MSK sin tillkomst för 86 år sedan genom att arrangera en heldag med aktiviteter på Ramsjövallen.

Som alltid var det Bolulemästerskap för 3-mannalag och efter cirka tre timmars kamp stod återigen lag Augusta som segrare. En jämn final mot Ringrävarna slutade 13-12.

Ett antal fotbollsmatcher fanns också på programmet. Tre av MSK:s pojklag visade upp sig och visade att återväxten är god. Alla vann sina matcher: P12 mot Söderfors, P10 mot Fanna och P09 mot Heby.

Ett populärt knattelopp runt fotbollsplanen genomfördes. Tävlingar i prickskjutning på olika sätt fanns också att roa sig med. Det gjordes i grenarna fotboll, innebandy, bordtennis och pilkastning.

Vidare fanns en hoppborg och möjlighet till ponnyridning.

Sist på programmet var en fotbollsmatch mellan årets herrupplaga mot de som spelade vid milleniumskiftet. "Veteranerna" bjöd länge bra motstånd men tvingades till slut ge sig med 5-1. Men man hade senare en glad återseendekväll tillsammans på Ramsjövallen.

Under hela dagen fanns kioskverksamhet med kaffe, korv och hamburgare m.m.

En härlig dag med strålande solsken och ett STORT TACK skall framföras till ALLA som ställde upp och hjälpte till att genomföra alla arrangemang.

EXTRA STORT TACK till årets general JImmy Salestedt samt Marie Bäckström och Gunnel Redén som jobbade i kiosken hela dagen.

Skribent: Ingvar Pettersson

Postadress:
Morgongåva SK
Sven-Åke Jansson, Idrottsvägen 16
74450 Morgongåva

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info