Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Lördag eftermiddag bjuder Center of Excellence i Thialf in till den sista i serien av live streamad träning. Simon Kuipers från Thialf Academy administrerar den live sända träningen med Spanien och Sverige som träningsansvariga.
 
I helgen samlades 13 personer från IFK Göteborg skridsko och IK Wega på Ruddalen för att påbörja en Steg 1 utbildning. Det var en engagerad grupp som på olika nivåer vill engagera sig för att bidra till att utveckla verksamheten i föreningarna.
 

På gång i Göteborg

(2020-06-16 22:38)
I Göteborg är det full fart på Ruddalen. Barn, unga och äldre tränar tillsammans under ledning av bla före detta elitåkare och föräldrar.
 

Rapport från styrelsen

(2020-06-16 20:41)
Förbundsstyrelsen genomförde årets fjärde styrelsemötet, ett möte som genomfördes digitalt.
 
Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet undersöker vidare möjligheterna att tillsammans skapa ett öppet, inkluderande och modernt idrottsförbund. Ta del av projektgruppens information kring finansiering och resurser.
 

Ishall i Karlstad

(2020-06-16 16:16)
Arbetet med den nya ishallen i Karlstad går framåt, enligt planen ska det gå att åka skridskor i hallen 2021.
 
Projektgruppen för samgåendeprocessen vill bjuda in föreningar som är medlemar i Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet till ett digitalt informationsmöte med möjlighet att ställa frågor.
 
Åtta skridskoåkare är redo att ta möjligheten att delta i detta ”Once in a lifetime” projekt. Ett projekt med slutmålet, medalj vid OS 2026.
 
Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet undersöker vidare möjligheterna att tillsammans skapa ett modernt idrottsförbund. Ta del av projektgruppens förslag på namn och profilering för det nya förbundet.
 
Kansliet och styrelsen arbetar på och vi har den senaste tiden landat två mycket viktiga projekt för Svensk Skridsko och arbetet med ett tredje projekt pågår för fullt.
 
Joel Eriksson, headcoach för ett nytt unikt projekt med stöd av SOK.
 
Som en följd av minskad verksamhet inom Svensk Skridsko, kopplat till pågående pandemi, har förbundsstyrelsen beslutat att korttidspermittera personal under en tid framöver.
 
Svenska Skridskoförbundet och Svenska Kälksportförbundet undersöker vidare möjligheterna att tillsammans skapa ett modernt idrottsförbund som präglas av öppenhet och möjlighet för idrotter och aktiva att ständigt utvecklas.
 

Inget "Moraläger" 2020

(2020-04-21 10:06)
SSF tillsammans med Dala Active Skaters hade planerat för en nationellt breddläger i Falun sommaren 2020.
 
Igår gick Folkhälsomyndigheten ut med uppdaterade rekommendationer för barn och ungdomsidrott.
 

Postadress:
Motala AIF Skrinnarna - Skridsko
Peter Andersson, Ripgatan 15
59242 Vadstena

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: infomaifskrinnarna@yahoo.com

Se all info