Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Baskarps Race

06 JUL 2019 17:28
  • Skapad: 06 JUL 2019 17:28

Inbjudan från Sveduddens båtklubb

I år testar vi i Sveduddens båtklubb en ny variant av vår anrika kappsegling ”Visingsö runt”. I ett försök att förnya oss lägger vi Visingsö runt i malpåse något år och arrangerar i stället Baskarp Race lördagen den 10 augusti. Det blir en något kortare segling på en triangelbana om 10-15 distansminuter och seglingen genomförs med individuell start och respitberäkning enligt s.k. Omvänd lys. Det innebär att första båt i mål vinner tävlingen. På så sätt hoppas vi göra tävlingen mera intressant och spännande för både seglarna och  publiken. Se bifogad informationsaffisch som jag ber Dig sprida till medlemmarna i er förening.

På lördagskvällen anordnar vi som vanligt en trevlig fest för deltagande seglarna och andra intresserade. Separat anmälan krävs för deltagande i festen. Se för övrigt bifogad informationsbroschyr!

Välkomna till Baskarp Race och efterföljande fest i Svedåns hamn den 10 augusti.

Med vänlig hälsning

Jörgen Svedbom                                                                                                                                                                                                               ordförande  i Sveduddens båtklubb  

Inbj Baskarp race 2019.pdf

Skribent: Håkan Wallenthin
Epost: Adressen Gömd

 

Facebook

 

Båtväder båtväder

Landväder landväder

klartse väder

Sjöräddningssällskapet sjöräddningssällskapet

Postadress:
Motala SK - Segling
Box 5035
59105 Motala

Besöksadress:
Biskopsv. 55
59173 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info