Hoppa till sidans innehåll

Midsommarfirande 2020

09 JUN 2020 15:29
Du är hjärtligt välkommen till att fira midsommarafton på MSS tillsammans med familj, vänner övriga klubbmedlemmar! Vi börjar kl. 13 och håller på så länge vi tycker det är roligt. Men i år gäller särskilda riktlinjer.
  • Skapad: 09 JUN 2020 15:29

Midsommarfirandet på MSS brukar vara av det traditionella slaget. Men i år är ingenting som vanligt, inte heller midsommar på MSS. För att minska risken för spridning av coronavirus kommer vi att sitta utspritt och det kommer inte att finnas något partytält. Om det blir dåligt väder ställer vi in evenemanget.

Vi vill att du känner efter att du verkligen är frisk innan du beger dig till MSS och att du åker hem om du känner dig sjuk.

När du kommit till MSS, se till att det finns rejält med avstånd mellan dig och övriga festdeltagare. Sällskapen sitter åtskilda, vid var sitt bord.

Vi vill också att alla tillagar sin mat hemma istället för att använda köket på MSS. Om du har ett campingkök kan du ta med det och koka färskpotatisen utomhus.

Gå helst inte in i lokalerna alls. Var extra noga med hygienen då toaletterna används. Det kommer att bli musik och dans, men vi håller bara händer med det egna sällskapet.

Om vi alla håller avstånd och visar försiktighet kan vi säkert få en trevlig midsommarafton ändå.

Vi siktar framåt och hoppas att allt ska vara som vanligt till midsommar nästa år!

Varmt välkomna, önskar Motala Segelsällskap!

Skribent: Johan Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

 

Våra sponsorer

motalabatvarv

 


 

 

 

 

 

 

 

räknare
besöksräknare

Postadress:
Motala SS - Segling
Biskopsvägen 41
59173 Motala

Besöksadress:
Biskopsvägen 41
59173 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info