Hoppa till sidans innehåll

Kallelse till årsmöte 2020

04 NOV 2020 13:16
  • Uppdaterad: 04 NOV 2020 13:16

Härmed hälsas samtliga medlemmar varmt välkomna till Motala Segelsällskaps årsmöte!

När: Torsdag 26 november kl. 18:30


Var: Online


Årsmötet kommer i år att hållas digitalt. Med rådande coronarestriktioner är det inte möjligt att samla medlemmarna i klubbhuset.


Riksidrottsförbundet rekommenderar att idrottsföreningar genomför sitt årsmöte även under rådande omständigheter och att mötet hålls digitalt, om det är möjligt med hänsyn till föreningens stadgar. Enligt Riksidrottsförbundet är detta möjligt om föreningens stadgar är baserade på Riksidrottsförbundets stadgemall.


Eftersom Motala Segelsällskaps stadgar är baserade på Riksidrottsförbundets stadgemall har styrelsen beslutat att årsmötet 2020 hålls digitalt.


Mötet hålls med Zoom. Parallellt med detta har vi en textbaserad chatt.
Medlemmarna kommer att bjudas in till chattgruppen samt skickas en länk till Zoom-mötet med den mejladress man har registrerat hos klubben. Även denna kallelse har skickats till samma mejladress.


Om du inte fått mejlet betyder det att klubben inte har din nuvarande mejladress (såvida mejlet inte hamnat i skräpkorgen). Skicka i så fall aktuell mejladress till klubbens kassör, Bosse Nilsson, This is a mailto link; eller ring Bosse på tel 070-608 48 06.


Vi kommer att publicera en liten guide till hur man ansluter till Zoom och vad man ska göra om det inte fungerar. Guiden kommer man at kunna ladda ned som  en PDF från klubbens webbplats. Om du behöver hjälp med tekniken, kontakta klubbens sekreterare, Johan Sjöberg, This is a mailto link; eller ring Johan på tel 070 5694 839.


Föredragningen kommer att ske i Zoom. Återkoppling från medlemmarna, som bifall, avslag, omröstning och kommentarer, hanteras i chatten.


Om någon medlem begär sluten votering får mötet ajourneras. Vi kommer då att implementera en teknisk lösning för detta, genomföra omröstningen och avsluta mötet vid ett senare tillfälle. Detta kan inte förberedas eftersom vi inte vet vilken fråga det skulle röra sig om.  


Föredragningslista samt övriga möteshandlingar kommer att finnas tillgängliga på klubbens hemsida senast en vecka före årsmötet.


Varmt välkomna till ett annorlunda årsmöte, önskar Motala Segelsällskaps styrelse!

Förslag till föredragningslista årsmöte 2020.pdf

MSS verksamhetsberättelse 2019-2020.pdf

MSS verksamhetsplan 2020-2021.pdf 

Revisionsberättelse 2020.pdf

MSS_budget_2020-2021.pdf

Resultatrapport 2020 .pdf

Balansrapport 2020.pdf

Skribent: Johan Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

 

Våra sponsorer

motalabatvarv

 


 

 

 

 

 

 

 

räknare
besöksräknare

Postadress:
Motala SS - Segling
Biskopsvägen 41
59173 Motala

Besöksadress:
Biskopsvägen 41
59173 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info