Hoppa till sidans innehåll

Ny säsong nalkas

22 FEB 2021 19:23
Det nya året präglas av Corona även på MSS. Vi började med att ställa in årets navigationsutbildning. Därefter blev även vinterdagen inställd.
  • Uppdaterad: 22 FEB 2021 19:23

Inställda arrangemang hindrade dock inte ett flertal medlemmar att från att samlas spontant på isen under några strålande vinterdagar senaste helgen.

Årets stora dragplåster kommer att vara SM i Snipe, som pågår 14-15 augusti. Vi har fått tävlingssanktion från Svenska Seglarförbundet, så nu finns ingen återvändo. Du kan se evenemanget på Sailarena, Svenska Seglarförbundets plattform för kappseglingar, här. Vi hoppas att alla Snipeseglare och funktionärer, gamla som nya, ställer upp när SM kommer till stan.

Andra datum för den kommande säsongen som kan vara bra att hålla koll på:

10 april är preliminärt datum för familjedagen i simhallen. Det är dock inte alls säkert att detta kan genomföras. Skriv in i kalendern med blyerts.

17 april har vi arbetsdag på MSS där vi lägger i bryggor, tar fram båtar och gör i ordning anläggningen för säsongen.

Under våren kommer flera av klubbens tränare att genomgå utbildning hos Riksidrottsförbundet och Svenska Seglarförbundet. Detta gör vi för att ytterligare höja kvaliteten på våra seglarskolor, så att 2021 kan bli den bästa säsongen hittills.

Dessutom håller vi nu på med att utarbeta nya trivselregler för anläggningen inför säsongen. De oskrivna regler som kanske känns självklara för de som varit med i många år är inte alltid helt uppenbara för nya medlemmar.

Glädje, engagemang och gemenskap är de värdeord som ska genomsyra verksamheten. Vi tänkte se till att värdeorden även sätter sin prägel på trivselreglerna på ett sätt så att alla vet vad som förväntas av dem som vistas på området. Det är viktigt att de regler som vi utformar står i samklang med den kultur som redan finns i klubben. Därför behöver vi din hjälp. Vad är det som formar vårt kollektiva medvetande som klubb och hur ska detta formuleras? Slå  en signal om du vill vara med i detta arbete, eller bara lämna ett inspel – tel 070-318 48 37; email: This is a mailto link

Skribent: Johan Sjöberg
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer:

 

 

 

 

315c08281c25e4c1aa0e45648dac547b.SFF_SvenskaSjo_290x490px.gif
 

 

räknare
besöksräknare

Postadress:
Motala SS - Segling
Biskopsvägen 41
59173 Motala

Besöksadress:
Biskopsvägen 41
59173 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info