Hoppa till sidans innehåll

Medlemsförmåner


Motala Segelsällskap är en klubb för jolleseglare. Här träffas vi som är intresserade av segelsport. Alla är lika välkomna, både erfarna tävlingsseglare och de aldrig satt sin fot i en båt förut. Som medlem har man tillgång till klubbens fina anläggning på Råssnäs. Här kan man segla någon av klubbens båtar eller sin egen, gå på utbildning, träffa likasinnade, eller bara sita och njuta av utsikten över Motalaviken.

 När man är vid anläggningen kan man använda klubbhuset för matlagning mm. Om man behöver nycklar kontaktas Bosse Nilsson, tel 070 6084 806. Bosse kan även meddela vilken kod som gäller för larmet. Nycklarna går även till toaletterna.

I Majblomman kan man förvara segel, riggar och andra båtprylar. Kom ihåg att märka grejerna, annars kan det bli rörigt. I Majblomman finns även omklädningsrum och bastu för herrar. Omklädning och bastu för damer finns i den mindre byggnaden utanför klubbhuset. Där finns även toaletterna. I boden på utsidan finns högtryckstvätt. Snipestugan kan användas för matlagning, omklädning och övernattning.

Vill man grilla över öppen eld går det bra vid grillplatsen i närheten av Snipestugan. Har man utegrill kan man givetvis ställa den var man vill.

Båtar kan läggas upp i de ställ som finns på gräsplanen. Om du behöver anvisning om plats, kontakta Niklas Gustafsson tel. 076 9469 930. Trailers och vagnar kan förvaras på tomten bortom Snipestugan.

Båtar kan förtöjas temporärt vid stora bryggan. Medlemmar kan även hyra permanent plats vid bryggan vid Snipestugan.

Föreningen har båtar som medlemmarna kan använda. Det finns två C55, en typ av kölbåt som man kan segla ensam eller med några kompisar. Klubben har även en enmansjolle (E-jolle). Därutöver finns följebåtar som man kan använda om man t ex har barn som seglar optimist. För information och tillgång till båtarna, kontakta Markus Margenberg, tel: 073 9999 761; email: This is a mailto link

Om du upptäcker något vid anläggningen som är inte fungerar eller är trasigt, kontakta Niklas Gustafsson.

Trivlselregler för klubbområdet 

Klubbens stadgar

 

 

 

Uppdaterad: 28 NOV 2017 17:12 Skribent: webmaster

 

 

Våra sponsorer

motalabatvarv

  


 

 

 

 

 

 

 

räknare
besöksräknare

Postadress:
Motala SS - Segling
Biskopsvägen 41
59173 Motala

Besöksadress:
Biskopsvägen 41
59173 Motala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info