Hoppa till sidans innehåll

JULBORDET HAR BLIVIT TRADITION.

2017-12-22 18:29
För andra året har den traditionella julgröten ersatts av ett julbord och till detta var de som gjort insatser för föreningen under det gångna året inbjudna.
  • Uppdaterad: 2017-12-22 18:33

Det var damklubbens team som tillrett detta med ett utsökt gott resultat, som uppskattades av de närvarande.

Innan julbordet attackerades hälsade ordföranden Tommy Halldin välkommen och gav en kort resumé över det gångna året. Sedan var det dags för prisutdelning. Först minnespriserna som tillfaller någon spelare eller ledare inom ungdomsverksamheten som under året gjort fina insatser och visat fint uppträdande gentemot ledare och lagkamrater samt varit ett föredöme för föreningen. Lis-Britt Erikssons minnespris tilldelades ledaren Robert Ohlsson och Einar Järnlands minnespris fick spelaren Rasmus Ragnarsson.

Samtidigt kungjordes att föreningens hederspris, som ska tillfalla någon som under året gjort stora insatser för förening, ska utdelas till Samuel Lundström vid ett senare tillfälle, eftersom han ej hade möjlighet att närvara.

Kvällens höjdpunkt var som vanligt när Mona Svensson överlämnade en check på hela 50 000 kronor från Damklubben, som stöd för föreningens ungdomsverksamhet.

Kvällen avslutades med att Tommy Halldin överlämnade julblommor till de fem som ordnat julbordet och tillönskade alla en God Jul och ett Gott Nytt år.

Epost: Adressen Gömd

Logga MIF-MVFK

VFF

Postadress:
Myresjö IF - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: 0383-91480
E-post: This is a mailto link

Se all info