Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ella Lennartsson

MVFK-Gransholm

10 MAJ 2014 11:02
Seger och fortsatt serieledning
  • Skapad: 10 MAJ 2014 11:02


Efter förra helgens förlust var det verkligen ett revanschsuget MVFK som tog emot Gransholm under fredagskvällen. Med två hemmasegrar i ryggen kändes det som att detta skulle bli vår match och trots en bra start med ett tidigt ledningsmål så blev det en väldigt tuff väg till tre nya poäng. 
Gransholm bad verkligen inte om ursäkt utan tog för sig till 100% och spelade ett otroligt starkt och fysiskt försvarsspel med vassa kontringar. Och i slutändan var det med andan i halsgropen som vi gick av matchen med segern i hamn. 1-0 kom tidigt i första halvleken efter en hörna från Dennis som Alexander Zier skjuter in på volley och då kunde man aldrig gissa att detta skulle komma att bli matchens enda mål. 
Sett över hela matchen så har vi återigen mycket boll men Gransholm hotade vid flertalet gånger med kontringar efter att vi slarvat i passningsspelet. Gransholm spelade fysiskt men inte för den delen fult och med en domare som släppte mer tufft spel än de flesta så blev det en fysiskt drabbning utan några större inslag av skönspel. Gransholm gjorde det bra men jag tycker även att våra spelare förtjänar beröm för att de står upp och tar den fysiska kampen. Tyvärr har vi alldeles för mycket slarvfel i passningsspelet för att man ska vara helt nöjd efter segern. Jag tycker att med det bollinnehavet som vi har så borde vi skapat fler chanser och även mål. I andra halvlek har vi ett par lägen att avgöra matchen men varken Oskar eller Chad lyckas förvalta sina lägen fullt ut. Sista chansen fick dock bortalaget som vid en frispark på övertid skapar en farlighet som Sola på volley räddar på mållinjen.
Men tre viktiga poäng på kontot och nu väntar ett tufft derby mot Nässjö kommande fredag. 
Laget: 
Ambjörn Lennartsson, Anton Titusson, Fredrik Elmersson, Sola Abolaji, Dennis Isaksson, Albin Karlsson, Viktor Lager, Oskar Eriksson (ut 82), Alexander Zier, Mohammed Salleh (ut 60), Chad Burt
Avb: Christoffer Fält, Jonas Nord, Erik Klein, Emil Petersen (in 82), Mikael Gustavsson (in 60), Samuel Herbertsson, Abbey Abbas

 

CSC_0130

 

CSC_0131

 

CSC_0132

 

CSC_0133

 

CSC_0134

 

CSC_0135

 

CSC_0136

 

DSC_0111

Skribent: Martin Nilsson
Epost: This is a mailto link
Myresjö/Vetlanda FK - Tr.matcher Kalmar FDK
Myrvalla
570 13 Myresjö
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information