Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ella Lennartsson

MVFK - Gullringen 1-0

19 APR 2014 01:13
Seger i blåsig premiär
  • Skapad: 19 APR 2014 01:13

Äntligen var det dags för premiär och därmed tre poäng på spel. Förra året började vi med att slå Värnamo Södra borta med 3-0 och vår förhoppning var att göra något liknande denna lördag. Tyvärr erbjöd inte de yttre förutsättningar något skönspel. Det blåste rejält hela matchen vilket gjorde det hela lite chansartat. Vi fick en kanonstart på matchen då vi på våra andra hörna satte ledningsmålet efter många turer fram och tillbaka i straffområdet. Tillslut är det Mohammed som placerar in bollen intill stolpen och detta i den sjätte minuten. I övrigt kändes första halvlek mest som ett ställningskrig där båda lagen har svårt att få till något organiserat passningsspel. Jag tycker ändå vi försöker hitta lite kombinationer på backen medans Gullringen skapar lite tryck då och då genom långbollar och inlägg mot mål i medvinden. Centrallinjen med Elmersson, Sola och Viktor gör ett jättejobb genom att få bort det mesta som lyfts in mot vårt straffområde. Även Ambjörn får visa upp sig genom att plocka ner en del inlägg samt hörnor. Tyvärr drabbas vi i den 40:e minuten av en skada när vår Glenn måste utgå och ersattes av Dennis. Andra halvlek är ganska lik den första förutom att det nu är vi som har medvinden och därmed också lite mer bollinnehav men vi har svårt att skapa de där riktigt farliga chanserna. Ledningen känns dock aldrig riktigt hotad trots att den bara bestod av ett mål och Ambjörn får en rätt lugn andra halvlek i målet. matchen slutar som sagt 1-0 och det går väl inte säga att det bjöds på någon fotbollspropaganda i dagens match men vi tar vår seger och det är det som det handlar om.


Laget: Ambjörn Lennartsson Anton Titusson, Fredrik Elmersson, Sola Abolja, Glenn Lennartsson (ut 40), Erik Klein, Oskar Eriksson, Viktor Lager, Alexander Zier. Albin Karlsson (ut 87), Mohammed Salleh (ut 60)
Avb: Christoffer Fält, Dennis Isaksson (in 40), Felix Gran, Emil Petersen, Abbey Abbas, Chad Burke (in 60), Samuel Herbertsson (in 87)

 

 

CSC_0068

 

CSC_0073

 

CSC_0075

 

CSC_0076

 

CSC_0077

 

CSC_0078

 

CSC_0074

Skribent: Martin Nilsson
Epost: This is a mailto link
Myresjö/Vetlanda FK - Tr.matcher Kalmar FDK
Myrvalla
570 13 Myresjö
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information