Hoppa till sidans innehåll

Inför Hjulsbro - MVFK

07 JUN 2014 12:20
Efter tio dagar utan match är det återigen dags för lite seriefotboll och denna gång är det en riktig toppmatch som väntar.
  • Skapad: 07 JUN 2014 12:20

Hjulsbro på bortaplan blir en riktigt tuff uppgift då vi vet att de är väldigt hemmastarka men samtidigt kommer vi till match med ett självförtroende på topp efter två raka 5-0 segrar.

Vi hoppas kunna upprepa den prestation vi visade upp senast mot Linköping då det mesta stämde för oss och enligt de uppgifter vi fått inför matchen kommer det krävas att vi är på topp. Fredrik Elmersson är avstängd efter tre st varningar och Alexander Zier är fortfarande skadad. Troligtvis för resten av vårsäsongen. Jonas Nord  är tillbaka i truppen.
Vi känner oss nöja med 18 poäng efter 8 omgångar. Två bortaförluster har det blivit men det är egentligen bara första halvlek mot Nässjö vi har varit riktigt dåliga. Det blev även förlust mot Söderköping i en match där vi förde spelet men var alldeles för ofarliga framåt och förlorade med 1-0. Vi har gjort 21 mål vilket vi absolut är nöjda med och mest anmärkningsvärt är att dessa 21 mål är fördelade på hela 12 olika målskyttar i truppen. Givetvis vill alla lag ha en riktig skyttekung men jag väljer att se det som en styrka att så många spelare har klivit fram och gjort mål.

/Martin

Hemsidan har även ställt några frågor till vår vice kapten Viktor Lager:

Hur är känslan inför match mot Hjulsbro?
Det känns väldigt bra. Riktigt bra match senast mot Linköping och förhoppningsvis kan vi bygga vidare på det.

Vad var det som stämde så bra senast mot Linköping?
Vi spelade enkelt, tog tillvara på våra målchanser och var väldigt stabila defensivt. Det kändes som vi var hetare än vad vi har varit tidigare matcher .

Din egen form, Hur känns den?
Var borta en vecka innan matchen mot Linköping pga sjukdom. Men mot Linköping kändes det bra och jag fick göra mitt första mål för säsongen. Jag ska försöka höja mig ännu ett snäpp de kommande matcherna och förhoppningsvis så kan det bli ett par mål till.

Lagets två amerikaner, Chad och Sola. Vad tillför de laget?
De tillför väldigt mycket till laget. Sola ger oss ett lugn i backlinjen där han med sin pondus och huvudspel ger oss en extra dimension i försvarspelet. Chad är väldigt skicklig, teknisk och har en väldigt bra fot. Han är duktig på att skapa chanser till andra i laget men har även gjort en del mål själv. De har helt klart lyft laget ett snäpp.

Tack och lycka till Viktor!
Skribent: Martin Nilsson
Epost: This is a mailto link
Myresjö/Vetlanda FK - Tr.matcher Kalmar FDK
Myrvalla
570 13 Myresjö
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information