Hoppa till sidans innehåll
Ella Lennartsson

MVFK - Linköping 0-1

14 SEP 2014 20:39
Lördagens seriefinal mot Linköping slutade med en för oss stor besvikelse då gästerna gjorde matchens enda mål i 94:e minuten.
  • Skapad: 14 SEP 2014 20:39

 

Efter att ha spelat med en man mer på plan i 60 minuter kan inte detta ses på annat sätt än en stor missräkning. Vi hade verkligen chansen att få ett övertag i seriespurten genom att vinna och ett även ett kryss hade med facit i hand varit ok men detta resultat gav i stället Linköping ett gyllene läge att vinna serien. 

Utvisningen kom i den 30:e minuten och innan dess hade vi spelat helt ok. Linköping valde tidigt att vara väldigt tighta defensivt och spela liter mer på kontringar än vad vi hade förväntat och med en man mindre på plan blev givetvis denna plan än mer tydlig. Tyvärr för vår del löste de denna uppgift på ett mycket bra sätt samtidigt som vi under matchens sista 60 minuter inte kom upp till vår nivå på något sätt. Vi har ett passningstempo i ultrarapid vilket gör det väldigt enkelt för 10 svartklädda att försvara på egen planhalva. När vi sedan inte heller springer tillräckligt mycket offensivt och slår bort otroligt mycket passningar, ja då blev resultatet att vi enbart lyckas skapa en enda målchans under dessa 60 minuter.Då är det väldigt svårt att vinna matcher. Segermålet kommer sedan efter en utav våra frisparkar där vi går bort oss med 8 spelare och Linköping vinner både första- och andrabollen för att sedan kunna kontra till sig ett skottläge.

Nu är läget för oss ganska rejält mycket tuffare och matchen mot Hjulsbro på söndag måste vinnas för att dels sätta press på Linköping men framför allt få ett försprång på kvalplatsen. Förhoppningsvis kan vi bearbeta denna besvikelse och jobba upp ny energi under kommande träningsvecka. 

Laget: 
Ambjörn Lennartsson, Anton Titusson, Fredrik Elmersson, Viktor Lager, Glenn Lennartsson, Kujtim Berisha, Oskar Eriksson (ut 75), Alexander Zier (ut 85), Abbey Abbas, Micke Gustavsson (ut 60), Albin Karlsson
Avb: Christoffer Fält, Emil Peterssen, Dennis Isaksson (in 75), Pierre Johansson (in 60), Erik Klein, William Bengtsson (in 85)

CSC_0367

CSC_0360

CSC_0363

CSC_0368

CSC_0370

DSC_0340

CSC_0359

 

Skribent: Martin Nilsson
Epost: This is a mailto link
Myresjö/Vetlanda FK - Tr.matcher Kalmar FDK
Myrvalla
570 13 Myresjö
Telefon: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information