Hoppa till sidans innehåll

Andra Årsfesten

26 NOV 2014 16:47
Hela 97 personer hade hörsammat inbjudan till Myresjö/Vetlanda FK:s andra årsfest, som i år förlagts till Sussie Olssons Kök.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:00

Ordföranden Tommy Halldin hälsade välkommen och gav en kort återblick över det gångna året. Samarbetet med MIF, VFF och BIF fungerar bra och den sportsliga delen har innehållit fina framgångar för såväl seniorerna som ungdomarna i P17-15-lagen.

 

Seniorerna tillhörde topplagen hela året i div III, men nådde inte ändra fram till div II-status. Det tog stopp i kvalet, men å andra sidan gjorde killarna en fantastisk insats i Svenska Cupen genom segrarna mot Nybro IF och IFK Värnamo, som bäddade för plats i gruppspelet då IFK Göteborg och Ljungskile kommer till Heds Arena i slutet av februari. Det känns bra att kunna erbjuda Höglandets fotbollsintresserade toppfotboll och en fin sporre för killarnas vinterträning.

 

Utvecklingslaget och P17 bredd vann sina serier och P17 Elit blev tvåa bland 14 lag med något sämre målskillnad än segraren.

 

Efter uppskattad måltid företogs prisutdelning under ledning av Pontus Svensson.

 

U-lagsspelarna fick Smålands FF:s medaljer för seriesegern.

 

Felix Grahn och Mikael Gustavsson fick spelarmärket i brons för 166 resp 228 spelade matcher och silvermärke fick Dennis Isaksson för 253 matcher. Spelarna har tillgodoräknats tidigare matcher i MIF och VFF. 

 

Träningspriserna i P17 och P15 gick till Casper Björnlund respektive Jacob Topcov.

Priser till vinnarna i poängligorna fick Axel Sandgren P17 Elit, Måns Carlsson P17 bredd och Flamur Xhelili P15.

 

Skyttepriset i A-laget gick till Mikael Gustavsson medan det delades av Samuel Herbertsson och Mohammed Saleh i U-laget.

 

Fotbollssektionens priser gick till Anton Titusson i A-laget, Mohammed Saleh i U-laget, Josef  Nelson Colliander i P17 och Arif Al Sadon i P15.

 

Myresjöhus Hederspris tilldelades Viktor Lager. Rörvik Timbers Hederspris till ung lovande spelare fick Casper Björnlund.

 

Styrelsens Hederspris för en av de bästa insatserna under året gick Fredrik Elmersson

 

Samtidigt passade samarbetsföreningarna Myresjö IF och Vetlanda FF på att dela ut sina föreningspris för stora ideella insatser till Claes Pettersson resp Lars Heindorff, som i sin frånvaro ändå fick en varm applåd.

 

Peter Larsson och Kurt Lager avtackade seniortränaren Martin Nilsson, som lett laget under klubbens två år och dessförinnan tre år i VFF. Även Stefan Johansson avtackades för utmärka insatser.

 

Avslutningsvis överlämnade Mona Svensson från Myresjö IF:s Damklubb en check på 10 000 kr att användas som grundplåt till ett vårträningsläger. Härefter följde trivsam samvaro och Robin Croona underhöll med sång och musik under kvällen.

 

Årsfest 2014

Pristagare vid årsfesten: Övre raden Claes Pettersson, Fredrik Elmersson, Dennis

Isaksson, Viktor Lager, Samuel Herbertsson och Felix Grahn.

Nedre raden Anton Titusson, Mohammed Saleh, Jakob Topcov och Casper Björnlund.

 

Skribent: Sven-Gunnar Skirmark

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: 038391480, 038391200
E-post: [saknas] Information