Hoppa till sidans innehåll

Andra årsmötet gick i samarbetets tecken

01 APR 2015 11:02
Vid klubbens årsmöte, som hölls i måndags på Vitalavallen, inledde ordföranden Tommy Halldin med en summering av klubbens andra verksamhetsår.
  • Uppdaterad: 24 MAR 2016 13:07

Första årets tredjeplats i div III blev snäppet bättre, men i kvalet till div II tog det stopp. Vi var länge med och krigade om förstaplatsen som gav direktuppflyttning till div II, men de sista matcherna ville det sig inte. Årets höjdpunkt blev i stället segern i Svenska Cupen mot superettanlaget IFK Värnamo, vilket gav, som det enda av landets div III-lag, avancemang till tredje omgångens gruppspel, som genomförts för någon månad sedan.

 

De båda P-17-lagen och P15-laget har haft intensiv verksamhet och nått fina resultat. Dessutom har P17-laget levererat hela fem spelare till årets seniortrupp, ett gott betyg som något.

 

Samarbetet med MIF, VFF och BIF fortsätter och återspeglas inte minst i valet av styrelse. Alla tre samarbetsklubbarnas ordförande finns med i styrelsen för MVFK, som i sin helhet omvaldes. Består av Tommy Halldin, ordförande, Carina Tönnies, sekreterare, Sven G Skirmark, kassör  och ledamöterna  Torbjörn Carlsson, Håkan Johansson, Peter Larsson, Tomas Nilsson, Claes Pettersson och Roland Svensson. Suppleanter är Daniel Palmberg och Thomas Karlsson.

 

Fotbollsektionen har följande utseende: Peter Larsson , ordförande, Kurt Lager, sportchef samt ledamöterna Jonas Cantby, Fredrik Einarsson, Rolf Karlström, Pontus Svensson och Roland Svensson.

 

Som sammankallande i den 12 man starka ledarstaben för P17/P15 omvaldes Jonas Cantby.

 

Under övriga frågor uppmanades samarbetsföreningarna att informera sina medlemmar om erbjudandet att för halv medlemsavgift, 125 kr, bli medlem även i MVFK. För hel familj är maxbeloppet 350 kr.

 

Ordföranden Tommy Halldin tackade mötesordföranden Peter Ekendahl för väl genomfört uppdrag och bjöd deltagarna att ta del av serverad fika.

Skribent: Sven-Gunnar Skirmark

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: 038391480, 038391200
E-post: [saknas] Information