Hoppa till sidans innehåll

Jerker 500 firades vid MVFK:s årsfest

12 OKT 2015 17:34
Myresjö/Vetlanda FK avslutade säsongen på Sussie Olssons Kök med sedvanlig årsfest.
  • Skapad: 12 OKT 2015 17:34

DSC04425

Tommy Halldin summerade det gångna året i sitt hälsningsanförande. Han var både nöjd och inte nöjd med uppnådda resultat. Missen var att A-laget inte nådde minst kvalplats, men i övrigt var han mycket nöjd med att A-laget, U-laget, P17-laget och P15-laget, alla är bäst på Höglandet. P17-laget gick dessutom till semifinal i JDM för P18. ”Resultaten lovar gott för framtiden, dem tar vi med oss in på nästa år” avslutade Tommy sitt tal inför närmare 70 gäster.

DSC04428

Efter måltiden företogs prisutdelningar mm och först ut var U-laget som fick Smålands FF:s guldmärke för seriesegern.  Sedan följde utdelning av spelarmärken. Brons till Albin Karlsson 175 matcher, Ambjörn Lennartsson 172, Alexander Zier 168 samt silvermärke till Emil Petersén 273 matcher. Spelarna har fått med sig sina matcher från MIF och VFF.

DSC04439

Speciell utmärkelse tilldelades Jerker Einarsson, som under året passerat 500 matcher. För sina 511 matcher fick han blommor och ett allframtidsfrikort på MVFK:s matcher. Däremot fick Glenn Lennartsson med sina 499 matcher vänta till nästa år.

 

Träningspriset i P17 gick till Arif Al-Sadon. Poängligan i P17 Elit vanns av Måns Carlsson och i P17 bredd Mohammed Kader.

 

Poängligan i A-laget vanns av Albin Karlsson och i U-laget av Axel Sandgren. Stjärnligan i A-laget vanns av Viktor Lager närmast följd av Kujtim Berisha och Ambjörn Lennartsson och U-lagets av Emil Petersén med Josef Colliander Nelsson närmast efter.

 

Fotbollssektionens priser gick till Glenn Lennartsson i A-laget, Emil Petersén i U-laget och Josepf  Zakrihsson i P17.

 

Rörvik Timbers Hederspris tilldelades Oliver Stenström, Myresjöhus Hederspris till Ambjörn Lennartsson och Styrelsens Hederspris till Viktor Lager.

 

Spelarrådet utdelade blommor till ledarna och fick själva av MIF:s Damklubb mottaga ett bidrag till ett vårträningsläger.

 

Ledarna Anders Karlsson, Mikael Palmgren, Anders Drott och  Anders Ragnarsson, som har valt att stiga av, avtackades.

 

Tommy Halldin avslutade ännu en minnesrik årsfest med unga MVFK, med att tacka alla övriga, inkl MIF:s Damklubb, som på ett förtjänstfullt sätt jobbat för föreningen.

DSC04419

Under kvällen spelade trubadurerna Pelle och Johan musik samt engagerade gästerna i en musikfrågetävling, typ ”Så ska det låta”, på ett mycket uppskattat sätt.

Skribent: Sven-Gunnar Skirmark

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: 038391480, 038391200
E-post: [saknas] Information