Hoppa till sidans innehåll

P01-Vinst mot Waggeryd

18 MAJ 2017 19:17
För att läsa matchreferatet tryck på "Läs mer"
  • Skapad: 18 MAJ 2017 19:17

Referat Waggeryd - MVFK P16  0-2 (0-0)

För att få till ett bra försvarsspel och ”raka” positioner spelade vi 4-4-2 och inför pratade vi om press, täckning, överflyttning och centrering.  Hålla positioner i sidled och i djupled. Vi pratade inget om anfallsspel utan vi menade att det kommer naturligt om försvarsspelet funkar.

Prestationen, sett till vad vi pratat om före matchen, var mycket bra. Några små korrigeringar under matchen men spelarna kom in i spelet successivt och höll positionerna vilket gjorde att vi fick ett kompakt lag i försvarsspelet. Anfallsspelet kom naturligt och spelarna var lugna och lät bollen rulla. Dessutom ett mycket bra målvaktsspel av Filip.

En stund in i andra halvlek kom ledningen genom mål av Felix. Bra förarbete av bland andra Bahram.

Med knappa tio minuter kvar stänger MVFK matchen genom mål på fast situation. Frispark in i boxen där Philip T höll sig framme.

Fantastiskt roligt att spelarna tog till sig informationen och vår game-plan före match och att prestationen dessutom ledde till seger. Det förtjänade ni grabbar!

Alla spelare presterar mycket bra och ska ha höga betyg. Jag vill dock särskilt nämna Philip T för stabilitet i backlinjen, Mahdi för hårt arbete både som mittfältare och forward, Jwan för en enorm arbetsinsats, Gustav för lugnt och säkert passningsspel samt sista utposten Filip för bra målvaktsspel.

Skribent: Lars Ribbholm
E-post: This is a mailto link

 

Gilla oss på facebook

logga

MIF

VFF

BIF

Idrottsgymnasiet

 Sponsorer

 

 tslogo

tslogo

tslogo

intersport_logo

tslogo

tslogo

Sandbäckens Rör

tslogo

 

tslogo

 

Paroc-logo.ashx

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Postadress:
Myresjö/Vetlanda FK - Fotboll
Myrvalla
57013 Myresjö

Kontakt:
Tel: 038391480, 038391200
E-post: [saknas] Information