Hoppa till sidans innehåll

Seriematch 180114, NAIS HF F07 - RP IF Linköping

15 JAN 2018 08:46
Säsongens andra möte mot RP. Denna gång på hemmaplan och storförlust på bortaplan senast.
  • Skapad: 15 JAN 2018 08:46

Sist vi möttes så stämde ingenting. Det vara bara en sån dag helt enkelt. Stillastående i försvaret och fantasilöst framåt. Nu var det dags för revansch eller storförlust igen om det inte satte för stora spår senast.

Lite bättre start idag men inte tillräcklig rörelse i försvaret. En jämn början och en tidig time-out för att försöka få till vårt försvar. Inte så mycket fantasi framåt men mål blev det och det är det som räknas. Ganska tidigt var det klart att revanschlusten fanns där och de kämpade på mycket bra! Vi gick upp till ledning med 6-4 men halvleken slutade 6-7. Vansinnigt spännande och en rolig match!

Andra halvlek fortsatte i samma jämna anda och lagen följdes åt i målprotokollet.
25 sekunder kvar av matchen och ställningen 10-11 med RP i anfall. Ett bra läge att avgöra kan man säga. Saga, som för övrigt räddat två straffar tidigare, var riktigt stabil och räddade även sista läget! 20 sekunder kvar och vi skulle få en sista chans att kvittera. En time-out för att få lite extra vila, inte så mycket taktiksnack. Matchen drar igång igen och vi kommer till ett sista skott men målvakten räddar och RP vinner med 10-11. Ett tufft läge där Amanda ändå vågar ta avslutet när man kan ana att alla känner pressen att kvittera. Modigt gjort!

Alla i laget kämpade kanonbra idag och den här gången spelade vi på vår "normala" nivå och körde vårt spel. Vi saknade lite av de finesser framåt som tjejerna faktiskt kan men det hela kändes ändå som en seger och vi har all anledning att vara nöjda!

Nu laddar vi om till nästa helgs derby då vi möter NKIK i Sporthallen.

Skribent: Mikael Kratz
Epost: Adressen Gömd

Intresserad av att börja spela handboll?

Skicka intresseanmälan till:
This is a mailto link


Vi finns på sociala medier:

 

SPONSORER: 

 

 

 

 

 

Postadress:
NAIS Handbollsförening - Handboll
Lansengatan 9
60209 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011311685
E-post: kansli@naishandboll....

Se all info