Hoppa till sidans innehåll

Järnvägen Cup 2019

07 JUN 2019 14:22
Årets upplaga av Järnvägen Cup är nu avslutad och därmed säsongen. Det var en helg som innehöll det mesta, allt från småsår och lerinpackning i regnet på lördagen till solsting och glassutdelning på söndagen. En normal Järnvägen Cup kan man säga.
  • Skapad: 07 JUN 2019 14:22

Föreningens huvudnummer, våra F03, som var de enda som spelade med resultat hade en lyckad helg. Med lite manfall inför cupen fick de låna in tre tjejer från Finspångs HK för att fylla upp med. Alla kämpade som aldrig förr men missade med minsta möjliga marginal A-slutspelet, en boll i målskillnad. Direkt till kvartsfinal i B-slutspel där de fick möta Örebro SK. En dramatisk match med 8-8 vid full tid. Förlängning med uppkast där Örebro tog fördelen och fick första chansen till avslut. Hanna Blondell i målet storspelade och räddade vilket gav våra tjejer chansen som de tog och gick vidare till semifinal! Där fick de möta Hallstahammar som också blev en tuff match men slutade med seger 17-14. B-final nästa, där blev Lidingö SK numret för stort och förlusten skrevs till 11-16. En jobbig stund direkt efter förlusten men på det hela taget har det varit en fantastisk insats!
Våra övriga lag, F07 och P09, spelade utan resultat men det har framförallt varit roligt, prestationen på topp och mycket lärorikt.

Skribent: Mikael Kratz
E-post: Adressen Gömd

Intresserad av att börja spela handboll?

Skicka intresseanmälan till:
This is a mailto link


Vi finns på sociala medier:

 

SPONSORER: 

 

 

 

 

 

Postadress:
NAIS Handbollsförening - Handboll
Lansengatan 9
60209 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011311685
E-post: kansli@naishandboll....

Se all info