Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under den gångna helgen spelades SM i beachhandboll som en del av SM-veckan i Linköping.
 
Under den gångna helgen spelades SM i beachhandboll som en del av SM-veckan i Linköping.
 
Domarparet har nominerats av det Europeiska Handbollförbundet till det internationella mästerskapet European Open som spelas den 4-8 juli i samband med Partille Cup i Göteborg.
 
Domarparet har nominerats av det Europeiska Handbollförbundet till det internationella mästerskapet European Open som spelas den 4-8 juli i samband med Partille Cup i Göteborg.
 
Idag drar äntligen Beach-SM igång med gruppspel hela dagen på Borggården i Linköping. Den sista lagpresentationen handlar om Lunds BeachHandball Club damlag som utmanar LIF Lindesberg om att ha roligast.
 
Lunds BeachHandball Club deltar för första gången på Beach-SM och ser framemot att få vara en del av SM-veckan, vilket de tror gör upplevelsen ännu mer maffig.
 
Ljungsbro HF damlag är det andra laget som kommer spela SM på hemmaplan. De förväntar sig en fin upplevelse, härlig folkfest och mycket skratt.
 
Korsbacka HK har laddat i tre år och nu äntligen efter pandemin så får laget medverka i Beach-SM. Laget är taggat till tusen!
 
Om två dagar inleds gruppspelet på Borggården i Linköping. På lördag vet vi vilka som står som Svenska mästare i beachhandboll. Ett av lagen som vill utmana om titeln är laget som spelar på hemmaplan, RP IF Linköping.
 
Fredagen den 1 juli och lördagen den 2 juli avgörs Beach-SM på Borggården i Linköping. Fram tills dess kommer vi presentera flera av de deltagande lagen. Nu har turen kommit till Göteborg Beach Handball Club damer.
 
Här hittar du lista på uttagna spelare, födda -05 och -06, information till dig som blivit uttagen och ytterligare information om våra riksläger.
 
Martin och Johan Gomér har under två veckor varit på Kreta och dömt två världsmästerskap. Först var det Beach-VM U18 och efter det följde Beach-VM herr som kröntes med att de fick döma finalen.
 
Fredagen den 1 juli och lördagen den 2 juli avgörs Beach-SM på Borggården i Linköping. Mikaela Johansson kommer vara beachhandbollens expertkommentator i SVT:s sändningar.
 
Halmstad HF ställer upp med ett ungt lag som är med på Beach-SM för första gången. De har som målsättning att spela smart, vinna en del och säkert också förlora något.
 
Det svenska domarparet Johan och Martin Gomér har nominerats att döma finalen i beach-VM som spelas ikväll (26/6).
 

Intresserad av att börja spela handboll?

Skicka intresseanmälan till:
intresse@naishandboll.se


Vi finns på sociala medier:

 

SPONSORER: 

 

 

 

 

 

Postadress:
NAIS Handbollsförening - Handboll
Lansengatan 9
60209 Norrköping

Kontakt:
Tel: 011311685
E-post: kansli@naishandboll....

Se all info