Hoppa till sidans innehåll

Julbrev

20 DEC 2020 18:24
  • Skapad: 20 DEC 2020 18:24

Hej alla NAIS:are!

Vi är i en mörk tid, både på grund av korta mulna dagar och genom en förfärlig pandemi. Dåligt med tävlande, och vi får inte träffas och ha trevligt som vi brukar. Men,

det finns ljus i tunneln. Imorgon vänder det så dagarna börjar bli längre igen. Pandemin kommer att vända och det finns ett vaccin. Vi har spännande tävlingar att anordna och delta i framför oss. Det kommer gå åt rätt håll, om än långsamt. Bergkulla har renoverats och väntar på att vi fyller det med träffar, träningar och evenemang när det blir möjligt. Vi har flera nya spännande kartor på gång som vi kan träna och tävla på. Så visst finns det hopp! :-)

Passa gärna på och träna Covidanpassat genom gympa över video eller söndagsträning i Bergkulla. Gympan får ni länk till genom att kontakta Marie, för söndagsträningen rekommenderar jag att ni går in och tittar i kalendern på www.nais.se, här finns också banorna att skriva ut själv så ni kan springa när ni vill. Vill man ha lugnare aktivitet så finns ju fantastiska leder och spår i skogarna runt Bergkulla att promenera på.

Vi håller på att se över hur vi sprider information i klubben och vilka plattformar vi ska använda, förhoppningsvis får också en mer levande hemsida på köpet. OBS, hör gärna av er till mig om ni vill engagera er i detta arbete, alla behövs för att vi ska kunna hålla klubben igång.

Jag vill avsluta med att tacka för ert fantastiska engagemang under året, ni är många som gjort stora insatser för klubben. Vi har kunnat träna bra trots Covid, mycket tack vare TTK,UDK och samarbetet med Matteus SI.

God jul och gott nytt NAIS-år,

önskar er Covidtrötta men hoppfulla ordförande Calle Granström

Skribent: Carl Granström
Epost: Adressen Gömd

DSC_0094

Bergkulla

 

NAIS Orientering har en stor klubbstuga i Bergkulla 15 km utanför Norrköping. Totalt är det tre byggnader; en huvudbyggnad med samlingsrum och kök, ett hus med dam- och herromklädningsrum (dusch och bastu) samt en stuga för övernattning med ett 30-tal bäddar.

 

För mer info samt inbokning gå till Bergkulla, eller boka direktVill du hyra.

 

 O-Ringen 2019, Kolmården

Sponsra NAIS genom att handla från våra partners:

 

 

SVEA

 

Sponsorhuset

Postadress:
NAIS Orienteringsklubb - Orientering
Box 3051
60003 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info