Hoppa till sidans innehåll

Minnesord för Roland Träff

20 FEB 2021 18:31
Det är med varma känslor och glädje vi minns vår Roland Träff.
  • Uppdaterad: 20 FEB 2021 18:31

Det är med varma känslor och glädje vi minns vår Roland Träff. Idrotten, och framförallt orienteringen, var en stor och viktig del i hela hans liv. Vi i orienteringsklubben NAIS har i otroligt många år haft förmånen att ha denne eldsjäl och positiva kraft i klubben. Han brydde sig om alla och var mån om att alla skulle få vara med och ha roligt i orienteringen, från de minsta knattarna till de äldsta seniorerna. Klubbens måtto, hela familjen-hela livet, speglar verkligen Rolands engagemang.

Rolands förmåga att engagera och entusiasmera oss andra i klubben märktes tydligt inför stafetter(kavlar) då han alltid lyckades få till många lag med både nya och gamla medlemmar, han stannade sedan för att vänta in de sista som kanske hittade lite sämre och kom med positiva värmande ord. För många av våra medlemmar som idag är i 40-50 som vuxit upp tillsammans med orienteringen var Roland den som redan då fixade med allt, engagerade och ledde vägen. Det är verkligen många som har varma och roliga minnen från tiden tillsammans med Roland.

Roland hade ett stort socialt nätverk i orienteringen i Östergötland och hans gärning inom orienteringen sträcker sig långt utanför klubben. Från att få fler att upptäcka orienteringen genom att hjälpa skolorna till att ordna träningar och tävlingar som var öppna för alla.

Kanske sitter Roland där i himlen i vår och håller koll på hur det går för alla ungdomar och vuxna och skissar på tänkbara stafettlag. Vila i frid Roland, som har betytt så mycket för väldigt, väldigt många.

Styrelsen genom ordförande Calle Granström

Skribent: Carl Granström
Epost: Adressen Gömd

DSC_0094

Bergkulla

 

NAIS Orientering har en stor klubbstuga i Bergkulla 15 km utanför Norrköping. Totalt är det tre byggnader; en huvudbyggnad med samlingsrum och kök, ett hus med dam- och herromklädningsrum (dusch och bastu) samt en stuga för övernattning med ett 30-tal bäddar.

 

För mer info samt inbokning gå till Bergkulla, eller boka direktVill du hyra.

 

Sponsra NAIS genom att handla från våra partners:

 

 

SVEA

 

Sponsorhuset

Postadress:
NAIS Orienteringsklubb - Orientering
Box 3051
60003 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info