Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Gymnastikförbundet


Förbundsstyrelsen i Gymnastikförbundet har fattat beslut om att Pia Josephson blir tf generalsekreterare (GS) på Gymnastikförbundet från och med 1 mars 2019.
 
Uttagningen till seniorlandslaget i manlig artistisk gymnastik för 2019 är fastställd och under nästa år kommer tio gymnaster vara en del av laget och den satsning som görs tillsammans med investmentbolaget Catea.
 

Uppdatera i Idrottonline

(2018-12-07 11:42)
Gymnastikförbundet och Riksidrottsförbundet använder IdrottOnline som vårt huvudsakliga system kopplat till föreningsadministration.
 
I dagarna har besked gått ut om vilka som kommer ingå i junior- och seniorlandslagen i rytmisk gymnastik under 2019.
 
Sista dag för anmälan förlängs till 14 december 2018.
 
Helgens kongress för internationella gymnastikförbundet, FIG, är avslutad och Sverige representerades av Johan Fyrberg och Per Sjöstrand.
 
Gymnastikbutiken håller julstängt under perioden 7/12-7/1.
 
Ledarskap kommer få en allt mer tongivande roll i det nya utbildningssystemet och nu är första byggsatsen kring detta klart.
 
Idag skickades Gymnastikförbundets nyhetsbrev, Aktuellt, ut för november månad. Prenumerera för att läsa om viktiga frågor inom Svensk Gymnastik.
 
I helgen inleder Internationella Gymnastikförbundets (FIG) sin kongress i Baku och från Sverige är generalsekreterare Johan Fyrberg och Per Sjöstrand, president i technical committee Teamgym, i Europeiska Gymnastikförbundet på plats.
 

Utbildningsåret 2019

(2018-11-29 18:47)
Boka in utbildning för 2019 redan nu!
 
I november 2018 publicerades en artikel i Aftonbladet. Artikeln belyser hur det finns ett tomrum mellan barn som blir utsatta inom idrotten och vilken hjälp de kan få.
 
Idag har Jonna Adlerteg, Eskilstuna GF, tävlat årets sista världscup i barr och tävlingen gick inte helt som planerat.
 

Alla kan gympa i fokus

(2018-11-20 08:11)
En av de första kurserna som tagits fram inom ramen för det nya utbildningssystemet är Alla kan gympa.
 
Fjärde och avslutande deltävlingen i den rytmiska gymnastikens riksserie avgjordes i Kristianstads Arena. Stämningen var tät, då pokaler skulle tilldelas totalsegrarna av Riksserien 2018.
 

Postadress:
Nacka GF - Gymnastik
Strand, Svanevitsvägen 1
13147 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@nackagf.se

Se all info