Hoppa till sidans innehåll

Om klubben / Policy


Nacka Hockeyklubb har sitt ursprung i Nacka SK som bildades 1906. Klubben bytte namn till Nacka Hockeyklubb år 1980. Vår långsiktiga vision är att skapa bra hockeyutbildning och utgöra en viktig plantskola för svensk hockey. Bärande för vår vision är att Nacka Hockey ska erbjuda en högkvalitativ utbildning på och vid sidan av isen. 

 

Under denna flik finns information om Nacka Hockeyklubbs policy, där klubbens programförklaring 'Nacka Hockey Vill' är tänkt att fungera som bas för den idrottsliga versksamheten och ugöra ett stöd för ledare, spelare, funktionärer och föräldrar i organisationen. Här finns också information om Nacka Hockeyklubbs organisation, stadgar, avgifter mm, samt kort historik. Informationen är uppdelad, se rubrikerna till vänster. 

 

Nacka Hockeyklubbs ambition är att vara en mycket bra utbildningsplats för ishockeyspelare. Nacka Hockeyklubb erbjuder kvalitetsutbildning. Vi ställer höga krav på våra tränares hockeykunnande och utbildning. Vi vill att alla ledare - både anställda tränare och ideellt engagerade ledare - ska vara förebilder för våra spelare och bistår med fortbildning för att stödja dem i sitt ledarskap. Vår målsättning är att ungdomslagen är representerade på spelarnivå medel och svår. Juniorlagen spelar i minst Elit-nivå och Seniorlaget spelar så högt upp som föreningens ekonomi tillåter. Senior-verksamheten ska vara ung och präglas av utveckling.

Kvalitet. Vår ledstjärna är kvalitet i allt vi gör. Det innebär att varje spelare ska få utvecklas från sina förutsättningar. Våra tränare och ledare ska ges goda möjligheter till vidareutveckling genom utbildning och erfarenhetsutbyten och utbildningsverksamheten ska spegla bästa möjliga kunnande inom hockey. 

Våra spelare. Glädje, kämpavilja och omtanke. Vi vet att matcher vinner man med hjärtat. En Nackaspelare ger aldrig upp, visar högt engagemang på träningar och matcher. Omtanken om andra gör oss ödmjuka i framgång och stora i motgång. Vi visar alltid respekt för varandra, lagkamrater, ledare, domare, publik, motståndare och föräldrar. Att spela med hjärtat innebär att realisera sina drömmar, att utvecklas som idrottsman men framförallt som människa. 

 

Övergripande mål

  • Utveckla skickliga, självsäkra och kreativa spelare
  • Utbilda så att ishockey är roligt att träna och spela
  • Lära spelarna att uppträda sportsligt och respektera andra
  • Vara ett självklart val för barn och ungdomar som vill satsa på hockey
  • Ekonomi i balans varje verksamhetsår
Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:59
Skribent: Sissela Liljeqvist

Ange alt-text här. In English 

 

 

ICA Kvantum Sickla

 

365hockey-logotyp-webb-nacka

 

CCM

 

BO Logo CMYK (1) kopiera

 

BooEnergi-Banner

 

Bjurfors

nll-logo_ett

45_clinton mätkonsult1

 

Nacka Värmdö Posten

 

ROTGRUPPEN

 


Hockey Akademin

Postadress:
Nacka HK - Ishockey
Nacka Ishall, Griffelvägen 11
13140 Nacka

Kontakt:
Tel: +468716 76 44
E-post: This is a mailto link

Se all info