Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Nacka Hockeyklubb är stolta över att få presentera klubbens sponsorer och samarbetspartners. Våra partners är en mycket viktig del i vår målsättning att tillhandahålla en ledande utbildning för barn och ungdomar i att spela ishockey. Nacka HK är i grunden en ideell verksamhet men alla frågor går inte att hantera utan de resurser och den kompetens som våra sponsorer och partners tillhandahåller. 
 
Har du eller ditt företag intresse att bidra till vår verksamhet så kontakta marknadsansvarig i klubben så utarbetar vi gemensamt en lösning som passar båda parter.   
 
ICA Kvantum  

ICA Kvantum Sickla:

Välkommen till en riktig mataffär!

 
ICA Kvantum skall för konsumenten som ställer höga krav på öppethållande/tillgänglighet, sortiment, måltidsidéer och kunnig personal, framstå som det bästa och mest prisvärda alternativet för kunden.
BO_XL_CMYK  

Bygg-Ole:

"Stans vaknaste byggmarknad" med generösa öppettider för både hemmasnickaren och proffsen 

Bygg-Ole startade som Nacka Trä, när Sven Gustafsson drog igång ett litet snickeri i Ektorp 1945. Inriktningen då, som nu, var kvalitet och service baserad på kompetens och lyhördhet för kundernas behov. Idag finns Bygg-Ole i Nacka och Värmdö och vi är ett av de ledande företagen inom svensk byggmaterialhandel.
Ny Reebok svart  

Reebok - CCM:

NACKA HK spelar med Reebok - CCM
 

Nacka Hockey är en Reebok - CCM förening och vi väljer produkter till vår verksamhet från den globalt ledande leverantören av utrustning. Den svenska producenten JOFA, globalt känd som ledande innovatör och erkänd för sin teknologi inom skydd och utrusning för ishockey är idag en del av Reebok - CCM.   
BooEnergi Banner  

Boo Energi: 

Vi har funnits i branschen i 90 år och vi kan ge dig värdefulla tips som kan spara både el, miljö och ekonomi.


Boo Energi är en ekonomisk förening som ansvarar för elnätet till ca 12 500 kunder och är lokalt beläget i Saltsjö-Boo. Vi sätter dig som kund i fokus med mycket kunnig personal och ett säkert och tryggt elnät. Boo Energi Försäljnings AB är ett till hälften ägt bolag som erbjuder elhandelsavtal, värmepumpar och energideklarationer. Våra ledord lyder Liten & Smart - Energifull & Nära.

Länk

 Bjurfors   Bjurfors mäkare i Nacka: Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Nacka och Saltsjöbaden. 

Vare sig du vill flytta hit, eller förändra ditt boende här, kommer vårt kontaktnät och vårt engagerande arbetssätt att bli mycket värdefullt för dig. Vi har kunden i fokus, är entusiastiska och inriktade på att nå gemensamma mål tillsammans med våra kunder.
nll-logo_ett  

Nacka Lås och Larm:

En komplett partner inom säkerhet.


Med hög kompetens och personligt engagemang i just er säkerhetslösning utför vi projekteringar och installationer som skapar förutsättningar för ökad trygghet och lönsamhet. Vi levererar enskilda systemlösningar samt integrerade säkerhetssystem inom kameraövervakning, inbrottslarm, brandlarm, passerkontroll och låssystem.

ROTGRUPPENtillwebb

 

ROT Gruppen:

Vi har 20 års erfarenhet som byggmästare.


Rotgruppen utför alla typer av renoveringar, om- och tillbyggnader med engagemang och erfaren personal. Våra byggprojekt består idag i huvudsak av uppdrag åt privata företag och fastighetsägare samt statliga och kommunala företag och fastighetsägare. All vår personal har givetvis ID06.
NVP  

Nacka Värmdö Posten:

Lokaltidningen för Nacka- och Värmdöborna

Nacka Värmdö Posten, NVP, startade i april 1989 och förser varje vecka alla som bor och verkar i Nacka, Värmdö och Hammarby Sjöstad med lokala nyheter, kommunal information, evenemangstips med mera. I NVP uppmärksammas det lokala, ingen nyhet är för liten. NVP är politiskt, religiöst och ekonomiskt obunden. Sedan 2002 finns NVP på nätet under namnet NVP.se

Länk

 45_clinton mätkonsult1  

Clinton: 

Clinton Mätkonsult AB är ett mätningstekniskt konsultföretag som har funnits i drygt 20 år.


Clinton utför idag uppdrag åt alla de stora byggföretagen, arkitekter, markprojektörer, konstruktörer och privatpersoner. Byggutsättning, anläggningsutsättning, tunnelmätningar, projekteringsinmätning, laserscanning, sjömätning, utstakning och lägeskontroll är något av det vi har erfarenhet av och hög kompetens inom för att kunna utföra åt er.

Länk 

 Audilogo  

Audi Hammarby sjöstad:

Del av Sveriges största återförsäljare och servicepartner för Audi.

Nya och begagnade bilar till försäljning, verkstad och reservdelar. Kontakta oss, vi har tjänster riktade både till privatpersoner likväl som företag och kan skapa lösningar som passar dina behov.
 consale  

Consale:

Containeruthyrning och försäljning


Consale AB är beläget på Värmdö i Stockholms Län. Vi bedriver uthyrning och försäljning av nya och begagnade 8, 10, 20 och 40 fots förrådscontainers. Man kan även hyra container i vår depå för magasinering av bohag eller annat man behöver lagra. Vi har även kyl och fryscontainers för korttids/långtidsuthyrning. Vi levererar i hela Storstockholmsområdet med egna kranbilar.

Länk

 Allgranth  

Allgranth:

Vi är den lokala fastighetsförvaltaren, som genom vår närhet till föreningarna kan hålla bästa möjliga servicenivå.


Vi tycker att du som fastighetsägare ska kunna fokusera på din kärnverksamhet. Det är därför vi erbjuder ett totalansvar för drift och underhåll. Vårt långsiktiga mål är dessutom att öka värdet på din fastighet genom en optimal förvaltning. Allgranth erbjuder totallösningar för optimal drift inom alla typer av fastigheter. Vi är en komplett samarbetspartner för modern fastighetsdrift och våra insatser resulterar i säkrare drift och nöjdare bostadsrättsinnehavare. 

Länk


Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:02
Skribent: Sissela Liljeqvist

Postadress:
Nacka HK - Ishockey
Nacka Ishall, Griffelvägen 11
13140 Nacka

Kontakt:
Tel: +468716 76 44
E-post: This is a mailto link

Se all info