Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Ishockeyförbund


Nu är det möjligt för regionens alla domare att teckna en tilläggsförsäkring som komplement till den ordinarie försäkringen.
 
Igår genomfördes den årliga utbildningen inom NPF i Solna Folkets Hus.
 
Välkommen till föreläsning om Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar(NPF)! Kvällen kommer att ge en introduktion om hur du som ledare kan förhålla dig till NPF i ditt ledarskap. Du kommer också att få praktiska tips under kvällen.
 
Under säsongen 17-18 arbetade kommittén för föreningsutveckling fram en modell som är tänkt som ett stöd för hur man som förening kan arbeta när det gäller rekrytering i förening och hur man kan behålla spelare längre.
 
Idag skickade Stockholms Ishockeyförbund ut ett gemensamt pressmeddelande tillsammans med distriktsordföranden i de största sporterna.
 
I samband med Stockholm Hockey Week förra veckan genomfördes både en ledarskapsutbildning och föräldrautbildning i samarbete SISU och DIF Hockey. Föreläsaren Johan Fallby tog upp ämnen som trygga idrottsmiljöer och hållbar talangutveckling.
 
Idag skickade Stockholms Ishockeyförbund och Stockholms Konståkningsförbund med stort stöd av Stockholmsidrotten ett brev till Riksdagen om den akuta anläggningssituationen.
 
I onsdags samlades ledarna för flicklagen som ska spela i Stockholm Hockey Cup för ett uppstartsmöte på Scandic Järva Krog.
 
Region Öst och representanter för distriktets domarklubbar/domarföreningar har, efter konstruktiva samtal, nått en överenskommelse kring arvoden och övriga ersättningar för regionens samtliga domare. Läs mer nedan.
 
Stockholms Ishockeyförbund meddelar om utdelade varningar för överträdelse mot SB 2:28 ”Regler och förhållningssätt vid önskan om föreningsbyte”
 

Kort info om DM

(2018-08-13 16:01)
Det har blivit dags att tidsätta matcherna i DM för U14, U15 och Flickor A.
 
Augusti och Stockholm Hockey Week närmar sig igen. Under veckan anordnas flera intressanta aktiviteter som du kan läsa om här under.
 
I augusti anordnas Stockholm Hockey Week igen. Under veckan anordnas flera intressanta aktiviteter!
 

Årsmöte 2018

(2018-06-18 19:12)
I torsdags ägde Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte 2018 rum. Styrelsens ordförande Göran Tidström hälsade cirka 70 deltagare från våra föreningar, styrelse och kommittéer välkomna till mötet.
 

Ny regelbok 2018-2019

(2018-06-14 09:00)
Igår presenterade Svenska Ishockeyförbundet nya spelregler för ishockey. Den nya regelboken är omarbetad för att göra reglerna mer lättöverskådliga och för att ge boken en mer pedagogisk utformning.
 

Ange alt-text här. In English 

 

 

ICA Kvantum Sickla

 

365hockey-logotyp-webb-nacka

 

CCM

 

BO Logo CMYK (1) kopiera

 

BooEnergi-Banner

 

Bjurfors

nll-logo_ett

45_clinton mätkonsult1

 

Nacka Värmdö Posten

 

ROTGRUPPEN

 


Hockey Akademin

Postadress:
Nacka HK - Ishockey
Nacka Ishall, Griffelvägen 11
13140 Nacka

Kontakt:
Tel: +468716 76 44
E-post: kansli@nackahockey.se

Se all info