Hoppa till sidans innehåll

Stockholms Ishockeyförbund


Stockholmsidrotten anordnar en fortsättning på kampanjen FILL THE STADIUM, där idrottsstjärnor samlade in 1 000 000 kr till Riksidrottsförbundets jämställdhetsarbete.
 
Som tidigare kommunicerats så har vi haft extremt svårt att få in spelschemat för U9 och U10 i Games Online. Systemet klarar inte av den förändring av spelformer som gjorts till i år.
 
På Östermalms IP är det numera ishockeyfritids varje torsdag. Bakom initiativet står Brinkens IF och Gärdesskolorna och syftet är att få fler barn och unga att röra på sig.
 
Idag presenterades de 24 domare som har tagits ut till TV-puckens slutspel i Östergötland. För Stockholms del togs hela fem linjedomare ut, samt en huvuddomare.
 
Stockholms Ishockeyförbund presenterar en ny utbildning för dig som är ledare för damer och flickor. Föreläsare är bland andra Ylva Martinsen, förbundskapten Damkronorna och Kristina Landgren-Carestam, förbundskapten dam och herrlandslaget innebandy
 
Spelschemat för U9 och U10 i Stockholm Hockey Cup har kraftigt försenats på grund av att föreningar inte återkopplat med starttid för matcherna.
 
Stockholms Ishockeyförbund kommenterar händelserna under SHL-matchen i Malmö den 29 september samt efterspelet i media.
 

WGIHW i helgen

(2018-10-09 11:25)
I helgen arrangerades World Girl's Ice Hockey Weekend runtom i världen. I Stockholm var det aktiviteter i bland annat Väsby och Vallentuna.
 
Snart är det dags för World Girl's Ice Hockey Weekend 2018! Här kan du se en sammanställning över de föreningar som har aktiviteter under helgen 6-7 oktober.
 
Nu är det möjligt för regionens alla domare att teckna en tilläggsförsäkring som komplement till den ordinarie försäkringen.
 
Igår genomfördes den årliga utbildningen inom NPF i Solna Folkets Hus.
 
Välkommen till föreläsning om Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar(NPF)! Kvällen kommer att ge en introduktion om hur du som ledare kan förhålla dig till NPF i ditt ledarskap. Du kommer också att få praktiska tips under kvällen.
 
Under säsongen 17-18 arbetade kommittén för föreningsutveckling fram en modell som är tänkt som ett stöd för hur man som förening kan arbeta när det gäller rekrytering i förening och hur man kan behålla spelare längre.
 
Idag skickade Stockholms Ishockeyförbund ut ett gemensamt pressmeddelande tillsammans med distriktsordföranden i de största sporterna.
 
I samband med Stockholm Hockey Week förra veckan genomfördes både en ledarskapsutbildning och föräldrautbildning i samarbete SISU och DIF Hockey. Föreläsaren Johan Fallby tog upp ämnen som trygga idrottsmiljöer och hållbar talangutveckling.
 

Ange alt-text här. In English 

 

 

ICA Kvantum Sickla

 

365hockey-logotyp-webb-nacka

 

CCM

 

BO Logo CMYK (1) kopiera

 

BooEnergi-Banner

 

Bjurfors

nll-logo_ett

45_clinton mätkonsult1

 

Nacka Värmdö Posten

 

ROTGRUPPEN

 


Hockey Akademin

Postadress:
Nacka HK - Ishockey
Nacka Ishall, Griffelvägen 11
13140 Nacka

Kontakt:
Tel: +468716 76 44
E-post: kansli@nackahockey.se

Se all info