Hoppa till sidans innehåll

Nässjö OK - Orientering

 

NÄSSJÖ OK TOPPKLUBBEN PÅ HÖGLANDET
 

Nyheter ifrån Nässjö OK

2020-11-26
Vårt traditionella Skinkrace är inställt (pga situationen med Covid-19). Tråkigt naturligtvis men det ansvarsfulla beslutet. Planeringsdagen kommer att hållas digitalt för alla är intresserade.
 
2020-10-25
Torsdag den 5:e november är det dags för Natt-KM. Finns även möjlighet att delta utom tävlan för den som önskar det (t ex om du vill ha följeslagare med dig). Anmälan senast 3:e november. Fullständig info på Eventor.
 
2020-10-14
Nu har vi dragit vinnarna i årets Naturpass. Förutom att gratulera vinnarna vill vi också rikta ett stort tack till alla deltagare och hoppas att det är många som vill vara med och leta kontroller även nästa år.
 
2020-09-28
Säsongens sista organiserade träning har passerat vilket rimligen innebär att vi kommer vara klart färre på torsdagarna framöver. Det innebär att vi kommer hålla klubbstugan öppen för fika efter träningen för de som vill.
 
2020-08-28
Nu är det dags för KM. Det är en intern klubb"tävling" där alla NOK-medlemmar är välkommna. I år kommer den att gå i Malmbäck på en äldre karta (från 1981) som nu är lite uppjusterad med hänsyn till hyggen och grönområden och stigar.

Veteran & NOK-50

Kort om Nässjö OK

Bli medlem

Börja orientera

Eventor

Stugvärdar

NOKs säsongsbingo

Ungdomsinformation

NOKs poängtävling

 

 Våra arrangemang 2020

Nässjö dag 1 lång 19 sep

Nässjö dag 2 medel 20 sep

Här säljer vi ÅRETS naturpass

APOTEKET HJÄRTAT
LÖVHULTS MOTIONSGÅRD

 

Postadress:
Nässjö OK - Orientering
c/o Sjöblom, Hagarydsgatan 8
57142 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info