Hoppa till sidans innehåll

Nässjö OKs säsongsbingo


Bakgrund

I ett antal år har Lotto-NOK avgjorts på gängbudkavlen och skinkracet. Man har ”tjänat” in lottsedlar genom att närvara vid träningar och tävlingar under respektive vår- och höstsäsong. Desto större närvaro, desto fler lottsedlar har man fått, vilket har gett större möjligheter att vinna när tärningarna slagits och styrt vilka som vunnit. Lotto-NOK har varit bra och har uppfyllt sitt syfte. På planeringsdagen inför nästa säsong hade vi uppe Lotto-NOK för diskussion, ska vi fortsätta med det eller inte? Det landade i att vi inte kommer att köra Lotto-NOK nästa år utan vi vill testa något nytt. De två senaste åren har vi kört O-Ringenbingo på O-Ringen och vi vill testa konceptet i större skala. Därmed kommer Lotto-NOK att ersättas med Nässjö OKs säsongsbingo.

 

Vad är Nässjö OKs säsongsbingo?

Precis som vanlig bingo handlar det om att få lodräta och/eller vågräta rader. I Nässjö OKs säsongsbingo gäller det att man ska ha uppnått det som står i respektive ruta för att få kryssa den. Vi har full tillit till ärlighet och att man bara kryssar sin ruta när man faktiskt har uppnått det som står i rutan. Vissa rutor går bara att uppnå på tävlingar medan andra rutor går att uppnå under såväl träning som tävling. Likaså är vissa rutor mer av prestationskaraktär medan andra rutor styrs mer av slumpen. Likt Lotto-NOK ökar möjligheten att vinna ju större deltagande man har på träningar och/eller tävlingar.

 

Vilka får delta?

Alla medlemmar i Nässjö OK

 

När och var är Nässjö OKs säsongsbingo

Höstens omgång av säsongsbingon håller på fram till och med skinkracet i december. I samband med skinkracet kommer vinnarna att premieras.

 

Hur vinner jag?

Bingo meddelas till Simon (mail: This is a mailto link, tel: 070 – 397 82 11)

  • Vinnare 1 är den som först får 2 hela rader (lodräta och/eller vågräta)
  • Vinnare 2 är den som först får 5 hela rader (lodräta och/eller vågräta)
  • Vinnare 3 är den som först får full bricka.
  • Därutöver några vinnare (oavsett antal kryss) för de som lämnar in bingobrickan till Måns/Simon inför prisutdelning som sker i samband med skinkracet i december.

 

Ladda ner bingobrickan

Ladda ner bingobrickan (excelformat)

Ladda ner bingobrickan (pdf-format)

Uppdaterad: 02 JAN 2019 11:53 Skribent: Simon Lennermo
Epost: Adressen Gömd

Kort om Nässjö OK

Bli medlem

Börja orientera

Eventor

Stugvärdar

NOKs säsongsbingo

Ungdomsinformation

NOKs poängtävling

 

 Sponsorer

 

Våra arrangemang 2019

Nässjösprinten 25 maj

Lämmeltåget 26 maj

Här säljer vi ÅRETS naturpass

APOTEKET HJÄRTAT
LÖVHULTS MOTIONSGÅRD

 

Postadress:
Nässjö OK - Orientering
c/o Sjöblom, Hagarydsgatan 8
57142 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info