Hoppa till sidans innehåll

Veteran & NOK-50


På denna sida finner du information om Nässjö OKs veteranverksamhet.

 

Veteran-OL

Veteran-OL är orientering där det finns fyra olika banor att välja mellan. Mer information om veteran-OL hittar du här på Nässjö OKs hemsida.
Eller så finns det mycket information på OL-veteranernas egna hemsida som du hittar här.

 

NOK-50

Under avsnitt kommer aktiviteter som berör NOK:s veteraner att publiceras. Bidrag till sidan lämas till lars-Göran Ek, This is a mailto link.

 

NOK-50 är en organisation bestående av NOK-medlemmar över 50 år. NOK-50 stödjer bland annat Nässjö OKs ungdomsverksamhet, men har också till syfte att ordna lämpliga aktiviteter för NOK:s äldre medlemmar.

 

Ordförande för NOK-50 är Kerstin Gunnarsson tel 0380-19066 (till henne eller någon av de övriga styrelseledamöterna kan du ringa om du vill veta mer, eller vill bli medlem.)

Sekreterare: Lars-Göran Ek

Kassör Tomas Carlsson

Ledamöter Lisbeth Flink och Britt-Marie Halvardsson

 

NOK-50 medverkar i veteranernas Höglandssamarbete, vilket innebär att vi har möjlighet att träffas och orientera varje ondagsförmiddag från mitten av april till oktober, med ett kort uppehåll under högsommaren, varje år. Tävlingar fördelas mellan 10 klubbar på Höglandet. Vid ett tillfälle per år möter vi veteranerna från Vätterbygden i ädel kamp. Alla NOK-medlemmar över 50 år är välkomna att delta. Ingen föranmälan krävs.  Normalt träffa vi på sporthallens parkering onsdagar kl 8.30 (undantag kan förekomma) för gemensam avresa. Aktuellt tävlingsprogram presenteras under fliken veteran-OL.

 

NOK-50 ordnar också en hel del andra aktiviteter som t.ex. bussutflykter och grötfest och ljusstöpning till jul.

 

Tisdagspromenader

Från augusti till och med maj månad går veteranerna på en tidsdagspromenad. Promenaderna brukar vara 6-7 km och vi håller oss i Nässjös omgivningar. Vi träffas på parkeringen vid sporthallen kl. 9.00. Det krävs ingen föranmälan - det är bara att komma till sporthallen. Att vara med på promenaden är naturligtvis gratis, men bilresorna ut i naturen betalar vi. Glöm bara inte matsäck och kanske något att sitta på under fikarasten!

Uppdaterad: 02 JAN 2019 12:21 Skribent: Lars-Göran Ek

Kort om Nässjö OK

Bli medlem

Börja orientera

Eventor

Stugvärdar

Ansvarsdatum

NOK-anmälda & NOK-resultat

NOKs poängtävling

 

 Våra arrangemang 2021

Lämmeltåget 30 maj

Nässjö dag 1 natt 24 sep

Nässjö dag 2 medel 25 sep

 

Här säljer vi ÅRETS naturpass

APOTEKET HJÄRTAT
LÖVHULTS MOTIONSGÅRD

 

Postadress:
Nässjö OK - Orientering
c/o Sjöblom, Hagarydsgatan 8
57142 Nässjö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info