Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vill påminna om den digital föreläsningen med Majblomman måndagen den 12 april kl. 12:00-13:00. Föreläsningen är gratis och öppen för alla.
 
Det är nu dags att söka Elitidrottsstipendiet 2021-2022, sök senast den 2 maj
 

Pahlén ny huvudsponsor

(2021-04-07 13:03)
Pahlén, en ledande tillverkare av pool-utrustning, och Svensk Simidrott tecknar ett rekordstort avtal. Från och med den 1 april 2021 är Pahlén ny huvudsponsor till Svensk Simidrott.
 
Så här gör du för att följa tävlingen på SimidrottsTV.
 
Vill du vara med och utveckla Svensk Simidrott? Vi söker nu en vikarierande utvecklingskonsulent som ska arbeta tillsammans med Mellansvenska Simförbundet inom Gävleborgs, Dalarnas, Värmlands, Örebro, Västmanlands, Uppsala och Södermanlands län.
 
Vill du vara med och utveckla Svensk Simidrott? Vi söker nu en vikarierande utvecklingskonsulent som ska arbeta tillsammans med Skånes Simförbund, inom området Skåne och Blekinge.
 
Det är kul att persa – och under Swim Open även lönsamt! Under Swim Open kommer vi i samarbete med Tillsammans för fler i rörelse
 
Svensk Simidrott välkomnar till utbildningen som Tävlingsfunktionär – Öppet Vatten den 8 maj.
 
Känns titeln bekant? Det beror på att du säkert hört talas om det förut! Simidrott – mer för fler är ett projekt som länge funnits med som idé inom Svensk Simidrott, nu har vi tagit fram en film som visar glädjen i alla idrotterna.
 
Svensk Simidrott bjuder in till dubbla Vattenpolo-utbildningar under våren 2021.
 
Den befarade minskningen i idrottandet hos unga inom föreningslivet, på grund av Corona, är nu ett faktum när sammanställningen av förra årets LOK-stöd är klar.
 
Reklamsamarbete med Folkspel. Slipp onödiga kontakter i dessa tider - sälj Bingolotter på säkerhetsavstånd digitalt. Kom igång enkelt! Hämta er unika försäljningslänk och sprid till medlemmar & i sociala medier. Lycka till!
 
Svensk Simidrott bjuder in till utbildningen Baskurs Simhopp som planeras att arrangeras digitalt den 24-25 april.
 
Svensk Simidrott har ingått ett samarbetsavtal med Folkspel. Folkspel är föreningslivets eget lotteribolag. Allt överskott går tillbaka till Sveriges föreningsliv. Det senaste året fick Sveriges simföreningar dela på 1,5 miljoner kr.
 

Anmälan Nässjö Sim & Livräddnings

sällskaps verksamhet

 

 

Besök även vår andra hemsida:                     www.nassjosls.se

          Nässjö SLS nya     

 

      nassjosls@gmail.com

 

             

         123 098 65 96

 

Freker Sport

 

 

räknare

Postadress:
Nässjö SLS - Simidrott
Anneforsvägen 22
57135 Nässjö

Besöksadress:
Anneforsvägen 22
57135 Nässjö

Kontakt:
Tel: 038074762
E-post: nassjosls@gmail.com

Se all info