Hoppa till sidans innehåll

Järvsö BK/LIF 2 - NIKEN

12 AUG 2015 13:55
Nikens damer gästade Åsliden, söndagen den 9/8, för ett spännande höstmöte. Senaste mötet slutade med ett oavgjort resultat hemma på Tunet.
  • Uppdaterad: 28 SEP 2015 20:20

Skribenten för denna matchrapport missade de första 20 minuterna. Beklagar avvikelsen.

När jag anlände till Åsliden sken solen och matchen var i full gång. Då hade redan Grönoset rivstartat och gjort 1-0 till de gröna i minut 2'.

Fingrarna på min ena hand räckte inte till då jag räknade spelare från Niken som inte var med i Nor under denna kväll, detta främst pga sjukdom. Detta hindrade inte Niken från att imponera med sitt stundtals mycket goda passningspel och många fina målchanser.

I minut 30' kunde Tilda Persdotter utnyttja sin snabbhet och utöka ledningen till 2-0. Hemmalaget kunde dock arbeta sig in i matchen och reducerade i den 38e minuten. 1-2 i halvtid.

När Niken kom ut på planen efter halvtidsvilan så var det ett gäng starka nikare som direkt tog kommandot och skapade chanser. I minut 49' slog Leneli Grönoset till igen, 3-1 till gästerna. Och fem minuter senare dundrade Felicia Grenedal in 4-1 på en fin hörna ifrån Scott. I minut 71' fick Leneli Grönoset för sista gången under denna match utnyttja sin kvickhet och goda teknik, 5-1 till Niken genom en iskall bredsida. Detta blev slutresultatet.

De sista tjugo minuterna var en relativt behaglig resa med några chanser åt båda håll. Matchen visade på vilja och bredd i Niken. Härnäst väntar serieledarna Njutånger (som spelade oavgjort mot Norrala samma kväll) på Skarplycka IP på fredag. Återigen ett spännande möte att se fram emot!

 

Damernas nikenliga kan efter denna match utökas med följande poäng;

3p - Leneli Grönoset

2p - Michaela Lindh

1p - Simone Granvik

Skribent: Josephine Andersson
Epost: This is a mailto link
Näsvikens IK - DM Damer
Tussmorvägen 4
824 65 Näsviken
Telefon: 065030560
E-post: This is a mailto link

gräsroten fotboll

 

Postadress:
Näsvikens IK - Fotboll
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Besöksadress:
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Kontakt:
Tel: 065030560
E-post: This is a mailto link

Se all info