Hoppa till sidans innehåll

Norrala IF - NIKEN

19 AUG 2016 00:37
Torsdagen den 18/8 begav sig Nikens damer till Borgs IP för en match i damernas division 3.
  • Skapad: 19 AUG 2016 00:37

När de grönklädda beträdde konstgräset på Borgs IP för en drabbning i division 3 så hängde regnet i luften. Och där skulle det hänga fram till inledningen av andra halvlek.

Niken inledde matchen med styrka och lugn. Bollen rullades fint mellan de gröna och hemmalaget fick jaga boll. Redan i minut 10' kunde gästerna ta ledningen med 1-0 genom en säker Emelie Scott. Icke att förglömma var det strålande förarbete som Felicia Grenedal och Michaela Törnquist tillsammans stod för.

Spelet jämnades ut under första halvleks gång, men Niken var det lag som skapade flest farliga chanser. Resultatet 0-1 stod sig halvleken ut.

I samband med att den obligatoriska kaffeslurken inmundigades så upphörde regnet att hänga på sin plats i luften och började droppa ned i koppen. Under den avslutande tredjedelen av kvällens match så öste regnet ned. Samtidigt på planen fick Niken slita ont och kämpa hårt för att hemmalaget inte skulle skapa några farliga målchanser. Detta lyckades Niken rätt bra med, dock även utan att producera några egna farligheter. Men vad gjorde väl det? Niken vann med 1-0 mot Norrala. En härlig seger att ta med sig.

/Nikens förste-twittrare

Till Nikenligan kan följande poäng adderas;

3p - Klara Eriksson

2p - Ida Hellberg

1p - Klara Franck

Skribent: Josephine Andersson
Epost: This is a mailto link
Näsvikens IK - DM Damer
Tussmorvägen 4
824 65 Näsviken
Telefon: 065030560
E-post: This is a mailto link

gräsroten fotboll

 

Postadress:
Näsvikens IK - Fotboll
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Besöksadress:
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Kontakt:
Tel: 065030560
E-post: This is a mailto link

Se all info