Hoppa till sidans innehåll

Enångers IK - NIK/DIF

05 JUN 2017 18:53
Damerna drog till Brovallen i fredagskväll för match i div.3 mot Enångers IK.
  • Uppdaterad: 11 SEP 2017 19:30

Fredagen den 2 juni styrde NIK/DIF kosan mot Enånger och Brovallen för ny drabbning. I ryggen hade vi en god insats mot Mohed med oss.

Bland andra saknade vi lagets målvakt. Men i Malin Holmquist fick vi vår inhoppare mellan stolparna, stort tack och stor eloge till henne.

Första halvlek inleddes lite stressigt men mycket snart kom bortalaget in i matchen. De gröna ägde mycket boll och skapade en hel del chanser. Både Johanna Svensson och Alva Eriksson ställde till med oreda i bortalagets försvar, men tyvärr utan notering i målprotokollet. Istället kom 1-0 till hemmalaget i minut 27'. Ett resultat som stod sig halvleken ut.

Enånger kom in i matchen på ett bättre sätt än i den första halvleken, men de två målen som kom i minut 53' och 54'(straffmål) kom lite som ett orättvis kalldusch.

Det stod 3-0 när en Enångersspelare mycket olyckligt drabbades av en allvarligare skada och matchen fick avbrytas under en längre stund. När matchen återupptogs, med drygt 20 minuter kvar att spela, så rullade tyvärr bollarna in bakom bortalagets mållinje. Matchen slutade 6-0 till Enångers IK. Åter igen tyvärr ett resulat som inte speglar matchen.

Vi tar med oss det goda spelet, främst från den första halvleken, och hoppas på att målen så småningom kommer med detta.

Nikenligan var åter en svår nöt att knäcka efter många goda prestationer, men poängen delas ut som följer;

3p - Fia Stark

2p - Hanna Blank

1p - Alva Eriksson

Skribent: Josephine Andersson
Epost: This is a mailto link
Näsvikens IK - DM Damer, Grupp B
Tussmorvägen 4
824 65 Näsviken
Telefon: 065030560
E-post: This is a mailto link

gräsroten fotboll

 

Postadress:
Näsvikens IK - Fotboll
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Besöksadress:
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Kontakt:
Tel: 065030560
E-post: This is a mailto link

Se all info