Hoppa till sidans innehåll

Moheds SK/SFF - NIKEN

12 AUG 2016 17:18
Måndagen den 8 augusti begav sig Nikens damer till Lägervallen för match mot Moheds SK/Söderhamns FF.
  • Uppdaterad: 12 AUG 2016 17:37

Det blev en svår match för tjejerna. Vi mötte ett stort och starkt gäng som dessutom var väldigt bra med bollen. Mohed kopplade direkt grepp om händelserna och gjorde 1-0 redan i minut 6'. Hemmalaget fortsatte att vara det bättre laget i första halvlek utan att skapa de där direkt superheta chanserna, mycket tack vare en kraftig medvind. Men vi var inte heller ofarliga utan stack upp i några halvfarliga kontringar.

När klockan hade tickat över 45' minuter fick Mohed en hörna och på den så fick en MSK/SFF-spelare en riktig strumprullare och 2-0 var ett faktum.

I andra halvlek jämnade vi ut spelet och skapade en hel del klara lägen för att kunna reducera. Istället fick Mohed en ny hörna som efter lite studsande fram och tillbaka letade sig in i mål. Detta i minut 64'. Men Niken vägrade att ge upp och tröck på med allt vad vi hade och kunde reducera genom Nattis i den 80e matchminuten. Vi fortsatte att jobba hårt men fick inte in någon mer boll.

Ett stort beröm till hela laget som inte vek ned sig. Segern var rättvis men med bättre skärpa i avsluten och ett tuffare försvarspel på fasta situationer så hade vi kunnat få med oss poäng idag. Men som sagt, alla visade ett stort nikenhjärta idag! Tummen upp!

Nikenligan utökas med följande sex pinnar;

3p - Klara Eriksson

2p - Natalie Granvik

1p - Klara Franck

Skribent: Josephine Andersson
Epost: This is a mailto link
Näsvikens IK - DM Damer
Tussmorvägen 4
824 65 Näsviken
Telefon: 065030560
E-post: This is a mailto link

gräsroten fotboll

 

Postadress:
Näsvikens IK - Fotboll
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Besöksadress:
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Kontakt:
Tel: 065030560
E-post: This is a mailto link

Se all info