Hoppa till sidans innehåll

NIK/DIF - Moheds SK

26 MAJ 2017 22:13
På onsdagkvällen gästade Moheds SK Tunet för drabbning i damernas div.3.
  • Uppdaterad: 11 SEP 2017 19:31

Kvällen till ära fick A-planen för första gången i år användas som matchplan. Kvällens känsla var god och det visade sig direkt.

Innan klockan hade visat fem minuter in i matchen hade NIK/DIF redan haft tre farliga målchanser som så när hade gått in. Spelet var kontrollerat men med ett bra tempo och hemmalaget spelade helt klart sin bästa fotboll för säsongen. Det var en fröjd för ögat.

Trots det större bollinnehavet och flertalet chanser så var det gästade Mohed som i minut 26' slog in ett långskott som gick just över hemmamålvakten. 0-1. Men hemmalaget rullade på och i minut 41' kom kvitteringen. Julia Bergström fick göra viktiga 1-1 innan halvtid, som sedan stod sig halvleken ut.

Mohedarna, som vunnit sina tidigare tre matcher, kom ut som ett lite vassare lag efter halvtidsvilan och hemmaförsvaret fick jobba lite hårdare än innan. De gröna kämpade på bra i första kvarten av andra halvlek. Därefter var det gästerna som tog över spelet och i minut 65' och 71' kom både 2- och 3-1.

Under den sista kvarten kom hemmalaget tillbaka och satte hård press på motståndarna, men tyvärr fanns inte det där sista för att bollarna skulle rulla in på rätt sida om mållinjen. Beröm ges till samtliga spelare efter denna goda insats! Vi ser nu fram emot bortamötet mot Enångers IK på fredag.

Extra svårt med poängligan efter en match som denna, men till sist blev det följande poäng som delas ut;

3p - Klara Eriksson

2p - Beatrice Dahlgren

1p - Johanna Svensson

1

2

3

4

5

Skribent: Josephine Andersson
Epost: This is a mailto link
Näsvikens IK - DM Damer, Grupp B
Tussmorvägen 4
824 65 Näsviken
Telefon: 065030560
E-post: This is a mailto link

gräsroten fotboll

 

Postadress:
Näsvikens IK - Fotboll
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Besöksadress:
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Kontakt:
Tel: 065030560
E-post: This is a mailto link

Se all info