Hoppa till sidans innehåll

NIKEN - Kilafors IF

27 SEP 2020 12:30
Lördag 26/9 Div. 4 Herrar på Tunet.
  • Uppdaterad: 27 SEP 2020 12:30

Kilafors IF kom på besök denna mycket regniga lördag för en mycket viktig match i bottenstriden av div. 4, där fem lag är inblandade i kampen om att inte hamna på de lägst placerade platserna. Näsviken på 6 poäng och Kilafors på 9 poäng, men med samma målskillnad inför denna viktiga drabbning.

Första halvlek börjar med jämnt spel och chanser åt båda håll där målvakterna visade upp fina räddningar. Niken kunde ta över mer och mer och pressade tillbaka gästerna ju längre in i matcher vi kom. På en hörna kunde Samuel Wiklund visa vilja och pressade fram pannan till rätt ställe, 1-0 till hemmalaget i matchminut 33'. Niken fortsatte att skapa de farliga chanserna och på halvdistans kunde Carl Embretsén utöka till 2-0 i minut 35'. Inga fler mål i den första halvleken och Niken till halvtidsvila med ledningen 2-0.

Kilafors startade den andra halvleken piggast och jagade en reducering. Och efter en mycket tilltrasslad situation där bollen skapade ett flipperspel hamnade den till slut i Nikenmålet, 2-1, detta i minut 63'. Efter detta flyttade Kilafors upp för att jaga en kvittering och luckor skapades för Niken att utöka sin ledning. Men varken hemmalag eller gäster förmådde att få någon mer boll i nätmaskorna denna regniga dag. 90' minuter till ända och tre mycket viktiga poäng till de tappert kämpande Nikenlirarna.

BRA GRABBAR! Detta gör att man passerar Kilafors, Enånger och Bollnäs Kurd i tabellen och har ett betydligt bättre utgångsläge inför den sista omgången i striden om att inte hamna på de lägsta placeringarna. Men det är fortfarande fem lag som är inblandade i bataljen, där ibland Marma som Niken möter på bortagräs i säsongens sista match.

Nikenligan;

3p - Niklas Larsson

2p - Simon Wennstig

1p - Fredrik Jonsson

 

Skribent: Josephine Andersson
Epost: This is a mailto link
Näsvikens IK - Div. 4 Herrar
Tussmorvägen 4
824 65 Näsviken
Telefon: 065030560
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Näsvikens IK - Fotboll
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Besöksadress:
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Kontakt:
Tel: 065030560
E-post: This is a mailto link

Se all info