Hoppa till sidans innehåll

NIKEN - Landafors SK

30 MAJ 2017 21:34
Måndag 29/5 gästade Landafors Tunet för match i div.5.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2017 13:12

A-planen på Tunet har börjat att ta igen sig och trots att det finns ganska många gapande fläckar kvar så är det den bästa gräsplanen vi spelat på i år. Soligt men kallt i skuggan var vad vädergudarna bjöd på.

Hemmalaget startade piggast och större delen av spelet förlades på gästernas planhalva i inledningen av halvleken. I matchens 13e minut fick Niken utdelning på Fredrik Jonssons långa inkast som skarvades vidare och Douglas Hellström fanns vid den bakre stolpen och kunde sätta pannan till 1-0.

Kvalitén på fotbollen denna kväll var dock inte på topp, vi saknade Johan Szabo som dirigent och spelet blev rörigt och med få bra spelsekvenser. Gästerna tilläts att göra några avslut mot mål men Lucien Mumbere i Nikenmålet agerade på ett bra sätt och hemmalaget kunde behålla ledningen. Hemmalaget skapade också några tillfällen att utöka sin ledning, bland annat hade Johan Söderström ett fint läge men resultatet 1-0 stod sig till halvtidsvilan.

I inledningen av den andra halvleken fanns det bud på att utöka ledningen. Det var framför allt Douglas och Morteza som skapade farligheterna framåt men det blev ingen anteckning i målprotokollet. Det blev en ganska nervös och virrig väntan på slutsignalen som till slut kom och hemmalaget kunde inkassera tre poäng.

Seger med 1-0 och det är det viktigaste.

/Sportchefen

Till Nikenligan adderas följande pinnar;

3p - Morteza Afzali

2p - Douglas Hellström

1p - Calle Embretsén

1

2

3

4

5

6

Skribent: Josephine Andersson
Epost: This is a mailto link
Näsvikens IK - DM Herrar, Grupp C
Tussmorvägen 4
824 65 Näsviken
Telefon: 065030560
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Näsvikens IK - Fotboll
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Besöksadress:
Tussmorvägen 4
82465 Näsviken

Kontakt:
Tel: 065030560
E-post: This is a mailto link

Se all info