Hoppa till sidans innehåll

Viktig information för Nimbus medlemmar.

09 FEB 2021 10:26
Om du var medlem under 2020 är du fortsatt medlem under detta år, 2021. Du behöver alltså inte betala in någon ny medlemsavgift för 2021. Klicka in här för att läsa mer nedan för vidare information ang kommande årsmöte m.m.
  • Uppdaterad: 09 FEB 2021 10:26

Det har ju minst sagt varit ett ytterst dystert år för dansen, vet att vi alla saknar något enormt att kunna träffas och dansa! Det är en stor tomhet att inte få planera in dans under veckorna som gör att man mår så bra och blir så glad. Sitter i skrivande stund och skriver detta i en tom Nimbus danslokal med dansmusik i bakgrunden, alla dansare saknas dock! 

Vill informera om kommande årsmöte som kommer vara DIGITALT onsdag 24/3 kl: 18:30. 
Om du som medlem vill ansluta till mötet, vilket vi ju såklart hoppas du vill, kan du mejla ditt namn och mejladress till This is a mailto link så ska du få vidare instruktioner med länk där du kan ansluta när mötet ska börja. Mer info vad som gäller under årsmötet kommer.
Eventuella motioner du vill ska behandlas under årsmötet ska vara oss till handa senast 24/2, även dessa skickas via mejl till This is a mailto link
Är DU eller någon du känner intresserad av att ingå i styrelsens fortsatta arbete för kommande verksamhetsår så säg gärna till. 

Styrelsen har haft digitala styrelsemöten senaste tiden, sedan i höstas. Vi hade ett möte igår måndag där vi nu försöker planera inför ett fortfarande väldigt ovisst dansår, men vi ger inte upp! Klubben ligger relativt bra till ekonomiskt än så länge och vi har sökt/fått både coronastöd samt fått reducerad hyra för lokalen. Vi vet dock inte hur mycket mer vi kommer få och om hyran fortsatt kommer vara reducerad eller ej. Men vi planerar och jobbar för att vi ska ha så bra förutsättningar som möjligt så långt det går. 
Vi hoppas ju såklart denna pandemi ska ge upp snart och att vaccinationer går som de är planerat samt ger bra resultat.
Kul vetande; 2022 29/4 fyller Nimbus dansklubb 30 år- vi ska inte falla på det målsnöret innan det! Det ska vi se till att få fira! 

Men tills vi vet mer får vi fortsätta vara försiktiga, tänka på varandra och hålla ut..! 

Vi saknar er, men hoppas vi kan ses på ett eller annat sätt snart. 
Med vänliga hälsningar, Nimbus styrelse. 

Skribent: Frida Kopparmalms
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Nimbus DK - Danssport
Edelsbergsvägen 19
82134 Bollnäs

Besöksadress:
Nimbus Dansklubbs lokal, Edelsbergsvägen 19
82134 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 


Facebook: Sök på Nimbus Dansklubb

Instagram: @nimbusdk

mejl: This is a mailto link