Hoppa till sidans innehåll

Foxkurser


Klicka här för att komma till anmälan


OBS! Detta gäller för alla anmälningar: betalningsavi samt antagningsbesked kommer via mejl då ni anmält er och du/ni blir antagna. Först kommer ett bekräftelsemejl att din anmälan kommit in. Priser för kurserna finner du under varje kurs, men betala inte in förrän du fått ditt OCR-nummer via mejlen med betalningsavin. 

 

 Fox påbyggnad 1 

Passar dig som har gått minst en kurs i modern fox på grund- och fortsättningsnivå samt aktivt dansar socialt.  

  • Elegant och stilren foxstil
  • Komplexa figurer (men med fokus på grundtekniker)
  • Musikanpassning
  • Föra och följa
  • Balans/hållning 

Ledare: Jeanette Ekelund och Anette Larsson, som gått FoxFusions kursledarutbildning.  

Datum: 29/2- 1/3 2020 

Tider: Lördag 10-16, söndag 10-15. Vi gör paus för lunch. Det finns möjlighet att ta med mat att värma, beställa mat från restaurangen som ligger bredvid eller handla på ICA som ligger en bit ifrån klubben. 

Pris: 650 kr för icke medlem, 600 kr för medlemmar

 Varmt välkomna önskar Nimbus dansklubb och kursledare

 Bokningsvillkor: 

Deltagaravgift återbetalas endast om avanmälan sker senast 7 dagar innan kursstart. Vid sjukdom återfås deltagaravgift vid uppvisande av läkarintyg.

Klicka här för att komma till anmälan
 

Foxkurs med Anki och Göran

Anki och Göran Stenman håller vanligtvis foxkurser hos Skellefteå Dansklubb. De har dansat i 30 år (bugg, fox och Lindy) och har de senaste åren haft avancerade foxkurser runt om i Sverige. De har inget "varumärke" på sin fox, men uttrycker det som att de gärna vill ha ett "gung" i foxen och stilen kallas ibland för "Norrlandsfox". De gillar också snabbfox.

Anki och Göran tycker att en bra fox ska vara varierad och ha flyt runt golvet. De moment de arbetar med på kurs ska passa på det sociala dansgolvet, alltså inte figurer som man bara kan göra med dem som gått kursen. 

Som feedback av kursdeltagare brukar de få, att de är nöjda just med att det som de lärt ut är direkt användbart på sociala dansgolv. De dansar lika gärna på avstånd, som nära, leker gärna med takt och figurer. ANki och Göran menar att de kommer stå i mitten, men att som kursdeltagare är du minst lika viktig! De hoppas att kurstillfället blir ett tillfälle att lära känna nya dansare och för att utveckla sin dans. 

Det här är en kurs på avancerad nivå, du ska ha gått ett par fortsättningskurser och dansat socialt ett tag.

Datum: 25-26 april 2020

Tid: Lördag 10-16, söndag 10-15 (Vi gör paus för lunch klockan 12-13. Det finns möjlighet att värma mat på klubben. Alternativt kan man äta mat i restaurangen i samma byggnad eller köpa mat från ICA Kvantum som ligger i närheten).

Pris: 900 kr för medlemmar, 950 kr för icke medlemmar.

Varmt välkomna hälsar Nimbus dansklubb och kursledare:

Anki och Göran Stenman

Bokningsvillkor: Deltagaravgift återbetalas endast om avanmälan sker senast 21 dagar innan kursstart. Vid sjukdom återfås deltagaravgift vid uppvisande av läkarintyg. 

Klicka här för att komma till anmälan

 

Grundkurs modern fox (helgkurs)

Inga förkunskaper krävs! Du kommer lära dig den moderna foxens grunder för att kunna dansa socialt på dansbanorna runt om i landet. Stor vikt kommer läggas vid: balans, hållning, föra - följa tekniker samt att ha en stilren dans som grund för att sedan krydda med olika turer. 

Kursledarna har gått FoxFusions foxledarutbildning. 

Datum och tid: Lördag 2 maj 10.00-16.00
Söndag 3 maj 10.00-15.00

Vi tar en paus för lunch. Micro finns om man vill ta med mat att värma. Annars kan man handla mat i restaurangen bredvid, eller på ICA Kvantum en bit bort. 

Pris: Medlemmar 500 kr / Icke medlemmar 550 kr

Varmt välkomna hälsar Nimbus dansklubb och kursledare: Jeanette Ekelund och Anette Larsson

Bokningsvillkor:

Deltagaravgift återbetalas endast om avanmälan sker senast 7 dagar innan kursstart. Vid sjukdom återfås deltagaravgift vid uppvisande av läkarintyg.

Klicka här för att komma till anmälan

 

Vi lämnar dina personuppgifter till studieförbundet Bilda för rapportering då de är vår samarbetspartner. Om ni inte tycker att det är okej hör av er till studieförbundet Bilda på: www.bilda.nu

 

 

 

  


 

Varmt välkommen önskar Nimbus styrelse och kursledare.


 

 

Uppdaterad: 16 SEP 2018 21:26 Skribent: Frida Kopparmalms

Postadress:
Nimbus DK - Danssport
Edelsbergsvägen 19
82134 Bollnäs

Besöksadress:
Nimbus Dansklubbs lokal, Edelsbergsvägen 19
82134 Bollnäs

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 


Facebook: Sök på Nimbus Dansklubb

Instagram: @nimbusdk

mejl: This is a mailto link