Hoppa till sidans innehåll

Bortaseger igen

11 MAR 2019 21:01
NNBS tog sin 3:e raka bortaseger i kvalet till allsvenskan när man vann i Katrineholm med 4-5, paus 4-3. Katrineholm hade bara äran att spela för medan NNBS behövde en poäng.
  • Skapad: 11 MAR 2019 21:01

NNBS började i motvinden men tog ledningen i den 7:e minuten genom Knutte på hörna. Hemmalaget kvitterade omgående och kunde gå ifrån till hela 4-1 efter 35 minuter. Ett par mål kändes lite onödiga och samtidigt skapade man chanser framåt så hoppet levde. Man vann hörnstatistiken i första halvleken med hela 8-1. Reducering till 4-2 kom också i den 37:e minuten på hörnretur genom Micke Jansson . Man hann även med reducering till 4-3 genom Jacob Edström på hörna.

I den andra halvleken fick NNBS ytterligare ett psykologiskt mål då man redan i den 47:e minuten gjorde 4-4 genom Mattias Brolin Munter efter att Knutte blivit störd i skottögonblicket. NNBS försökte sedan att spela kontrollerat och att inte gå bort sig medan hemmalaget jagade ledningsmål. Vid ett uppspel slarvade en hemmaspelare och Bryngel snodde bollen och lämnade över den till Knutte som stänkte in 4-5 i krysset. Katrineholm pressade sedan en del men ett uppoffrande spel av NNBS höll målet borta från påhälsning.

På övertid fick hemmalaget straff men den räddade Rasmus Berg och segern stod sig tiden ut. Ralle i målet fick pris som bäste bortaspelare, inte oförtjänt. NNBS toppar nu gruppen och endast Tjust "hemma" i Örebro väntar på onsdag sedan är det slutspelat för den här säsongen.

Skribent: Anders Lundgren/S E Hellström
Epost: Adressen Gömd

 Länk till
"Jag som gillar NNBS"Bäste supporter!
Välj Nitro Nora BS nästa gång
du spelar på Svenska Spel!


Bäste supporter!
Använd sponsorhuset när
du handlar på internet
- det tjänar både
Du o Nitro/Nora på!

Postadress:
Nitro/Nora BS - Bandy
Söderlånggatan 4
71331 Nora

Kontakt:
Tel: 058712232
Fax: 058712232
E-post: This is a mailto link