Hoppa till sidans innehåll

Programenlig seger mot Västerås

15 FEB 2019 19:55
NNBS vann borta mot jumbon Västerås med 2-11, paus 1-4. NNBS tog tag i taktpinnen från början och skapade 3-4 målchanser omgående men en bra hemmamålvakt höll rent.
  • Skapad: 15 FEB 2019 19:55

Istället var det hemmalaget som var nära att ta ledningen efter tio minuter men Ralle i målet svarade för en fin parad. Västerås försökte att backa hem och göra det trångt för NNBS och framåt var det mest lyror och långa utkast som oftast blev ofarliga. Det tog till 28:e minuten innan 0-1 kom men då gick proppen ur och på sex minuter var ställningen 0-4. 1-4 kom innan paus på straff som Ralle så när hade.

Tidigt i andra halvlek kom 1-5 och efter ytterligare en straff för hemmalaget var ställningen till 2-5. NNBS replikerade omgående till 2-6 och sen gick luften ur hemmalaget. Ingen höjdarmatch på en svårspelad is som gjorde att det blev mycket skridskoslip men jobbet gjordes.

Ralle gjorde det han hade bra, bara två straffmål. Vilgot Sjölander fick spela halv och svarade för tre assist bl.a två av dem till broder Jacob som också var bra. Micke Jansson vikarierade som libero bra och Jonas Freberg aktiv på backen med två spelmål. NNBS saknade Bryngel, Malmen och Brolin Munter. Samtliga ev tillbaka på söndag mot Katrineholm U.

Målskyttar: Jacob Sjölander, Freberg och Leon Olofsson 2 vardera. 1 mål vardera av Mattias Söderman, Rickard Andersson, Knutte, Jacob Edström och Micke Jansson. De två sistnämda på hörnor.

Skribent: Anders Lundgren/S E Hellström
Epost: Adressen Gömd

 Länk till
"Jag som gillar NNBS"Bäste supporter!
Välj Nitro Nora BS nästa gång
du spelar på Svenska Spel!


Bäste supporter!
Använd sponsorhuset när
du handlar på internet
- det tjänar både
Du o Nitro/Nora på!

Postadress:
Nitro/Nora BS - Bandy
Söderlånggatan 4
71331 Nora

Kontakt:
Tel: 058712232
Fax: 058712232
E-post: This is a mailto link