Hoppa till sidans innehåll

Styrelse, valberedning och revisor till Njurunda Ryttareförening

06 JAN 2021 22:02
  • Skapad: 06 JAN 2021 22:02

NRF är en välfungerande förening med god ekonomi, men för att föreningen ska fortsätta att blomstra krävs också en fullständig styrelse. Vi söker nu ledamot och suppleanter till styrelsen. Vi söker också personer till valberedningen och till posterna som klubbens revisorer. 

Som verksam i styrelsen verkar du för föreningens bästa och tillvaratar medlemmarnas intressen. Du deltar på ca 10 möten/år + årsmöte och ser däremellan till (tillsammans med de övriga styrelsemedlemmarna och verksamhetsansvarig) att de beslut som fattats under mötena verkställs. 

Som verksam i valberedningen sker den största delen av ditt jobb inför årsmötet, då du tillsammans med övriga valberedningen och styrelsen söker efter nya personer som vill jobba för vår fina förening. 

Efter flera trogna år väljer också våra revisorer att lämna över förtroendet till två personer som känner sig manade för uppdraget. Vad som gäller för uppdraget är att du behöver ha kunskaper i bokföring, men inte vara utbildad revisor. Den största delen av arbetet som revisor är inför klubbens årsmöte och går ut på att granska bokföring och verifikat och följa upp styrelsens förvaltning. Revisorerna ska även godkänna klubbens årsberättelse.

Värnar du om föreningen? Är du personen, eller känner du någon som du tror skulle göra ett bra jobb i valberedningen, styrelsen eller som revisor? Anmäl ditt intresse eller skicka ditt förslag till: This is a mailto link 

Med vänliga hälsningar 

Valberedningen NRF

Skribent: Anders Eriksson
Epost: This is a mailto link

 

Kontakt

This is a mailto link

Ridskolechef Jannike Lineruth

This is a mailto link

Ridlärare Therese Värme

This is a mailto link

Personal Magdalena Wreber

This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Njurunda ryttareförening

 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

ARV_logo_RGB

 

 

Postadress:
Njurunda RF - Ridsport
Byvägen 1 A
86232 Kvissleby

Besöksadress:
Byvägen 1 A
86232 Kvissleby

Kontakt:
Tel: 060561800, 0705550635
E-post: This is a mailto link