Hoppa till sidans innehåll

Angående träningsverksamheten på NRF


Styrelsen har under hösten lagt mycket tid på att sätta sig in i frågan kring träningsverksamheten på klubben och det beslut som fattades av styrelsen i december 2019. Beslutet innebär att all träningsverksamhet ska arrangeras och betalas via föreningen. Vid årsmötet (februari 2020) så beslutades att ett medlemsmöte skulle hållas där frågan skulle diskuteras. På grund av pandemin så blev vårens planerade medlemsmöte framflyttat till november.

Styrelsen har under hösten tagit del av skrivelser från medlemmar och lyssnat till förslag och synpunkter vid medlemsmötet, lyssnat på personalens synpunkter samt kollat hur frågan lösts på andra ridskolor. Vi har också vänt och vridit på frågan inom styrelsen vid ett flertal tillfällen och har nu beslutat att nuvarande beslut ska fortsätta gälla. Dels så tror vi att vi tillsammans kan få upplägget att fungera om bara viljan finns och att vi tillsammans kan se till att det finns en flexibilitet i bokningen av tränare.

De argument som väger över är:

  • att alla ekonomiska transaktioner på anläggningen ska vara synliga i föreningens bokföring
  • det är rättvist att träning erbjuds till alla intresserade i mån av plats
  • vi kan planera in träningsverksamheten när det passar lämpligast på anläggningen för att alla så långt som möjligt ska känna att det finns plats för egen ridning
  • det finns även möjlighet att delta i träning med ridskolehäst (utifrån givna förutsättningar)

 

Det kommer självklart att vara möjligt att ha 45 minuters träning efter önskemål och styrelsen kommer att hantera inkomna ansökningar från klubbtränare med skyndsamhet. Prata med Jannike om du har förslag på klubbtränare som föreningen bör anlita eller be din tränare att skicka in en ansökan.

 

För dig som är nyfiken på träningarna med Jan-Ove så kan du kontakta Ingrid Håkansson. Det finns även en fb-grupp ”Jan-Ove träning NRF” där mer information kring dessa träningar finns.

 

Vi är väl medvetna om att den här förändringen rör upp känslor hos flera medlemmar med egen häst. Vår förhoppning och tro är ändå att om vi tillsammans ger det här upplägget chansen så kan det också vara en del i att föreningen fortsätter att blomstra.

 

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen NRF

Uppdaterad: 08 DEC 2020 14:00 Skribent: Anders Eriksson
E-post: This is a mailto link

 

Kontakt

This is a mailto link

Ridskolechef Jannike Lineruth

This is a mailto link

Ridlärare Therese Värme

This is a mailto link

Personal Magdalena Wreber

This is a mailto link

Tävlingssektionen

This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Njurunda ryttareförening

 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

ARV_logo_RGB

 

 

Postadress:
Njurunda RF - Ridsport
Byvägen 1 A
86232 Kvissleby

Besöksadress:
Byvägen 1 A
86232 Kvissleby

Kontakt:
Tel: 0705550635
E-post: This is a mailto link