Hoppa till sidans innehåll

Skidskytte

17 JUN 2022 17:51
Premiär för skidskytte i NOVA Skiteam, 28 juni kl 18.00!
  • Uppdaterad: 17 JUN 2022 17:51

Uppstart Nova skiteam skidskytte!

Vi är sedan drygt 1 år tillbaka medlemmar i svenska skidskytteförbundet och har köpt in 4 st paket att lära oss sporten med.

Tisdagen den 28 juni kl 18.00 i Klackberg är det premiär och prova på dag för alla Nova medlemmar (Norbergs SK/Fagersta Södra IK) födda 2013 och tidigare.

Vi sätter en åldersgräns denna första gång då det är första gången vi håller skytteträning. I framtiden kan det bli tillfälle även för yngre att få prova när vi fått lite rutin på saker. Föräldrar till barn som är yngre än födda 2013 som är intresserade av att lära sig mer om skidskyttet eller tror deras barn vill prova senare är varmt välkomna att komma och titta eller assistera denna dag.

Vi kommer fokusera på att så många som möjligt ska få prova att skjuta så många serier som möjligt både utan höjd puls och med. Utförande beror helt på hur många som dyker upp.

Vi behöver ha ett antal föräldrar på plats som kan assistera med att fylla magasin, iordningställa bana etc. Samling 17.30 för de som vill hjälpa till med det.

Vi kommer också informera om hur ledare och föräldrar kan utbilda sig och på så sätt få använda eller leda egna skytteträningar med klubbens utrustning.

Liggande skytte så lite oömma kläder rekommenderas.

Vid alltför dåligt väder ställer vi in och meddelar då det i våra kanaler.

Varmt välkomna!
Nova Skiteam

Skribent: Thomas Magnusson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Norbergs SK - Skidor
Elverksgatan 1
73831 Norberg

Kontakt:
Tel: +46702230588
E-post: This is a mailto link

Se all info