Hoppa till sidans innehåll
pokaler

Medaljjakten


 

Ni missar väl inte säsongens roligaste händelse – Medaljjakten?

Tävlingen består av 5 deltävlingar, där alla som åkt minst 3 deltävlingar får varsin pokal och de tre främsta i varje klass kammar hem de åtråvärda medaljerna (tidstagning från 9år)!

Tävlingen är ganska unik, då den är öppen för ALLA barn upp t.o.m. 14 år. Det finns inte många sådana tävlingar kvar i Sverige, då de flesta kräver att man har ett medlemskap i en skidklubb för att få delta.

Tävlingen startade på 60-talet och har endast ställts in de år det varit snöbrist. De senaste vintrarna har vi haft ett ökat antal deltagare. Väldigt roligt att så många barn vill delta! Vi hoppas givetvis att många barn vill delta även år 2018.

Prisutdelningen med tillhörande fika brukar äga rum några veckor efter att sista tävlingen genomförts. Exakta datum för deltävlingar och prisutdelning, med information om anmälan, kommer att anslås här på hemsidan.

 
Föra att kunna genomföra tävlingen så behövs det funktionärer och vi hoppas att Du har möjlighet att hjälpa till. Vi behöver folk till vätskekontroll, nummerlappar m.m. Vi har gjort en lista men behöver helst mer hjälp så tveka inte att, Kontakta Mattias Ramström 0702-230588 om du är intresserad av att hjälpa till eller om du har frågor kring tävlingen.

 

Välkomna till Medaljjakten!!

Uppdaterad: 03 JAN 2018 11:12

Postadress:
Norbergs SK - Skidor
Elverksgatan 1
73831 Norberg

Kontakt:
Tel: +46 702230588
E-post: This is a mailto link

Se all info