Hoppa till sidans innehåll
pokaler

Medaljjakten


 

Ni missar väl inte säsongens roligaste händelse – Medaljjakten?

Tävlingen består av 5 deltävlingar, där alla som åkt minst 3 deltävlingar får varsin pokal och de tre främsta i varje klass kammar hem de åtråvärda medaljerna (tidstagning från 9år)!

Tävlingen är ganska unik, då den är öppen för ALLA barn upp t.o.m. 17+ år. oavsett om du är med i en klubb eller inte. Det finns inte många sådana tävlingar kvar i Sverige, då de flesta kräver att man har ett medlemskap i en skidklubb för att få delta. Tidigare var äldsta klassen 14 år. Men eftersom många äldre ungdommar vill köra medaljjaken har vi inför denna säsong infört H/D 15-16 och även en H/D17+.

Tävlingen startade i slutet på 60-talet och har endast ställts in de år det varit snöbrist. De senaste vintrarna har vi haft ett ökat antal deltagare. Väldigt roligt att så många barn vill delta! Vi hoppas givetvis att många barn vill delta även i år.

Prisutdelningen kommer  precis som i fjol att ske i samband med den sista deltävlingen i Klackberg direkt efter sista målgång.

För att kunna genomföra tävlingen så behövs det funktionärer och vi hoppas att Du har möjlighet att hjälpa till. Vi behöver folk till vätskekontroll, nummerlappar m.m. Vi har gjort en lista men behöver helst mer hjälp så tveka inte att, Kontakta Mattias Ramström 0702-230588 om du är intresserad av att hjälpa till eller om du har frågor kring tävlingen.

 

Välkomna till Medaljjakten!!

Uppdaterad: 20 JAN 2019 00:45

Postadress:
Norbergs SK - Skidor
Elverksgatan 1
73831 Norberg

Kontakt:
Tel: +46702230588
E-post: This is a mailto link

Se all info