Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Nord-Syd Motorklubb                 Nord__Syd_Logo    

Vilka är vi?  

Jo vi är ett gäng glada människor som gillar motor och speciellt motocross. De flesta i vår nystartade klubb har hållit på med motocross i någon form under hela livet.

Så varför bildades vi? Vi har alla erfarenhet av hur klubbar ändras, skiftar medlemmar, sätter folk på positioner de inte alltid hanterar och hur det skapas intriger. Vi tycker att det viktigaste i en förening är gemenskap! I en förening handlar det om att hjälpa till så mycket man kan med alla möjliga saker för klubbens överlevnad. Därför satsar vi mycket på just god stämning och gemenskap så att så många som möjligt ska vilja komma ut och hjälpa till med allt från stort till smått.

Och det var så idén kom till. Någon pratade med några andra och många nära ville vara med på det nya tåget och bilda en ny klubb. Det blev en hel del jobb med mycket papper och telefonsamtal. Vissa förbund ville stoppa oss eftersom man inte kan starta en klubb utan bana. Jo det kan man, tyckte vi! Man måste ju börja någon stans. Vi såg möjligheten att samarbeta med andra klubbar för att senare lyckas få tillgång till egen mark och bygga en bana.

Vår vision är att ha kul ihop, både på banan och utanför. Vi har allt från små juniorer till motionärer och gamla elitåkare i Nord-Syd.

Så välkommen att följa med oss!

2

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:57

Sponsorer

Gkraft-alla-logos

RB-logo

Hagslättsmarkservice.se

Postadress:
Nord-Syd MK - Motorcykel och Snöskoter
Västra Myrskären 4
74691 Bålsta

Kontakt:
Tel: +46704309600
E-post: This is a mailto link

Se all info